2777
2789
عنوان

میخوایم بریم اصفهان😍اصفهانیا بیاااااین

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اخرین بار که رفتیم هتلمون چسبیده بود میدان نقش جهان کلا هر بار میخواستیم بریم بیرون اونجا یه چرخی میزدیم ولی خب باغ پرندگان خوبه ( باغ گل ها سلیقه ای من دوست ندارم ) بعد اکواریوم و  چند تا چیز دیگه کنار هم ان علاقه دارین برین ولی خب میدان نقش جهان زیاد برین خوش میگذره هم بازارش هم جاها دیدنیش

برای ۲ شب ۳ میلیون و ۱۰۰

منم خواهرم با همسرش رفته بود هتل عباسی ببین همه مدل اتاق داره ازونجایی ک شبی ۱۵۰۰ رزرو کردید اتاق تون معمولیه اون اتاقایی ک میگن مدل سنتی‌ه نیست

بله یکی از هتل های تاپ اصفهان ب حساب میاد

همونجا کنارش میتونید برید انقلاب،هم خیلی قشنگه هم کلی مغازه داره

یروزم بذارید برید خیابون نظر و جلفا کلی مغازه هست

جلفا بافت خیلی قشنگی داره ک همونجا کلیسا وانکم میتونید برید چون همه اونایی ک جلفا زندگی میکنن یهودی هستن

میدون امامم ک دیگه جزو واجباته،پل خاجو و سی و سه پلم حتما برید

پل خاجو ک رفتید حتما برید بستنی مشتاق،یعنی عااااالیه بستنیاش

آخرشبا هم برید پارک ناژوان دور دور و بسی کیف کنید

تو بگو بهشت کدومه؟اصن رو این زمین بهشت کجا بود؟

معماری کاخ عالی قاپو دیوانه کنندس شما ااز هر طرف نگاهش کنین تعداد طبقاتاش انگار فرق میکنه بعد مثلا 4 طبق میری بالا دو طبق میای پایین بعد وقتی میرسی رو ایوانش منظرش واقعا خوبه 

خوش بگذره بهتون عزیزممممممممم بعد بیا شمارمو بهت بدم میای شهرمون اگر کاری داشتی بهم ز بزن

ممنون از شما فقط ی سوال گز و پولکی خوب از کجا بخریم؟

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂
منم خواهرم با همسرش رفته بود هتل عباسی ببین همه مدل اتاق داره ازونجایی ک شبی ۱۵۰۰ رزرو کردید اتاق تو ...

نه اتاقمون شبی ۳۴۰۰ هستش ولی چون تور گرفتیم این قیمت در اومده با هواپیما میریم

بله یکی از هتل های تاپ اصفهان ب حساب میاد همونجا کنارش میتونید برید انقلاب،هم خیلی قشنگه هم کلی مغا ...

واااایییییی مرسی از شما گز پولکی اینا از کجا بخریم؟

نه اتاقمون شبی ۳۴۰۰ هستش ولی چون تور گرفتیم این قیمت در اومده با هواپیما میریم

آخه اونا رفته بودن هم با تخفیف شده بود شبی ۱۵۰۰ اما اصلا از اتاق راضی نبودن تو پرشون خورده بود

واااایییییی مرسی از شما گز پولکی اینا از کجا بخریم؟

از میدون امام بخر،چون اونجا کلی مغازه گز و پولکی فروشی هست

گز اگه میخوای طعمش خوب باشه گز مظفری بخر فقط درصدش هرچی بالاتر باشه خوشمزه تره

تو بگو بهشت کدومه؟اصن رو این زمین بهشت کجا بود؟