دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 عنوان دستگاه لیزر کندلاجنتل مکس پرو۲۰۲۱ 109 بازدید | 19 پست سلام بچها کسی با این دستگاه لیزر رفته؟میشه اگ تجربهای دارین بگین سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1401/09/12 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girllkurd عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2209 کندلا عالیه برای پوست های روشن خیلی خوبه لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
خاتون_شهر_قصه عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 473 عالیه پا کامل را چند میگه؟ یه صلوات برا حاجت دلم میفرستی؟مرسی مهربون
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 کندلا عالیه برای پوست های روشن خیلی خوبه ۲۰۲۱ش میخواستم ببینم چجوریهدرد داره نداره چطوره سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 عالیه پا کامل را چند میگه؟ نمیدونم گلم من پا نمیخوام برمشما با این دستگاه لیزر رفتی؟ سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
girllkurd عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2209 ۲۰۲۱ش میخواستم ببینم چجوریه درد داره نداره چطوره من ک کلا دردم میگیره و درد داره برا هر قسمتی جدا میرم تحمل درد ندارم. بهر حال هر جلسه درجه رو بالا میبرن و ی دردی داره لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
نیلی65 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 18557 من ۴ ماه لیزر رفتم با دستگاه کندلا خوبه دردش هم شبیه اپلیدی هستش
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 من ک کلا دردم میگیره و درد داره برا هر قسمتی جدا میرم تحمل درد ندارم. بهر حال هر جلسه درجه رو بالا م ... منم استانه تحمل دردم پایینه🤦🏻♀️بدون ژل و ایناس دیگ؟گلم نمیدونی تفاوتش دردش با دستگاهای قدیمی تر ک ژل و اینا دارن چقدره سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 من ۴ ماه لیزر رفتم با دستگاه کندلا خوبه دردش هم شبیه اپلیدی هستش بیکینی و زیر بغل خیلی درد نمیگیره؟🥲 سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
girllkurd عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2209 منم استانه تحمل دردم پایینه🤦🏻♀️بدون ژل و ایناس دیگ؟ گلم نمیدونی تفاوتش دردش با دستگاهای قدیمی تر ... ن چن مدل رفتم با ژل هم رفتم ژل کمتره ولی تاثیرش کمتره لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 ن چن مدل رفتم با ژل هم رفتم ژل کمتره ولی تاثیرش کمتره شتتت دردش از اونم بیشترهفک نکنم من بتونم تحمل کنم😑😑😑😑شما۲۰۲۲ش رو هم رفتی؟ سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
girllkurd عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2209 من ۴ ماه لیزر رفتم با دستگاه کندلا خوبه دردش هم شبیه اپلیدی هستش من 4.5 جلسس ک میرم ک حالا موهاش خیییلی کم شده شاید چن تا دونه مو یا کرک مونده ینی بازم با ژیلت تمیز کنم و برم؟ لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز
نیلی65 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 18557 بیکینی و زیر بغل خیلی درد نمیگیره؟🥲 چرا دردش بیشتره مخصوصا بیکینی قسمت بالاش🥴البته تحمل درد هرکسی متفاوت هستش میتونی زایلاپی بزنی ولی قبل لیزر باید بشوری و پوستت خشک خشک باشه
نیلی65 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 18557 من 4.5 جلسس ک میرم ک حالا موهاش خیییلی کم شده شاید چن تا دونه مو یا کرک مونده ینی بازم با ژیلت تمیز ... بله بدون مو باید باشه
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 چرا دردش بیشتره مخصوصا بیکینی قسمت بالاش🥴البته تحمل درد هرکسی متفاوت هستش میتونی زایلاپی بزنی ... 😑😑😑🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️شتبعد میگم بعد چن جلسه موها در نمیانمن با دستگاهای قدیمی ژل دار میرفتم،از همون جلسه اول دیگه موهام درنمیومد تا جلسه بعد ک برمشما نمیدونی دستگاهی ک رفتی۲۰۲۱بود،چند بود؟ سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد