دخترک_قدیم مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 عنوان دستگاه لیزر کندلاجنتل مکس پرو۲۰۲۱ | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 19 پست سلام بچها کسی با این دستگاه لیزر رفته؟میشه اگ تجربهای دارین بگین سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1401/09/12 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلی65 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 18557 😑😑😑🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️شت بعد میگم بعد چن جلسه موها در نمیان من با دستگاهای قدیمی ژل دار میرفت ... ببین کندلا کلا بین جلسه ۶ تا ۸ جواب میده و اونجایی که من میرم بجای اینکه هر ماه باشه هر ۴۵ روزست دستگاهی که من میرم به گفته خودشون آخرین مدلا کندلا هستش
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 ببین کندلا کلا بین جلسه ۶ تا ۸ جواب میده و اونجایی که من میرم بجای اینکه هر ماه با ... تهران میری شما؟بعد این جلسه تا جلسه بعد موهاتون رشد میکنه؟ سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
نیلی65 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 18557 تهران میری شما؟بعد این جلسه تا جلسه بعد موهاتون رشد میکنه؟ نه عزیزم من رشت هستم خیلیی تک توک
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 نه عزیزم من رشت هستم خیلیی تک توک مرسی از کمکت گلم سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد