بابات اینا حق ندارن بیان خونمون در حالی که بابای من سالی یک بار هم خونمون نمیاد اخلاقش اینطوریه فقط اگه تولدی یا اگه دعوتش کنیم میاد بابام کلی هم کمک مالی بهمون کرده اما شوهرم خیلی نمک نشناسه زورم میبره میخوام به بابام بگم پولی که داده بهمون زنگ بزنه بگه نیاز دارم پولم رو بدید
پدرشوهرم هفته 7 روزه 4 روزش خونه مان بهش گفتم پدر تو هم حق نداره بیاد خونه دعوامون شد حسابی الانم باهام قهریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب بهش گفتی یه سری شوهرها خیلی رو دارن خانواده خودشون که باشه هی دعوت میکنن به خانواده زن که میرسه میگه حق نداری دعوت کنی اشتباه نکن تو هم خانواده تو زیاد دعوت کن بگو از این به بعد همون قدر که تو خانواده تو دعوت میکنی منم خانوادمو دعوت میکنم
صد دفعه این رو بهش گفتم یا نمیفهمه یا خودش رو میزنه به نفهمی
هر وقت باباش اومد، بعد از رفتنش به شوهرت بگو، احترام بزرگتر واجبه، فکر میکنی الان برا من کاری داشت به پدرت بی حرمتی کنم؟ ولی شخصیت و تربیتم چنین اجازه ای بهم نمیده، چندین بار تکرار کنی و عین مته بری رو مخش بالاخره ادب میشه
اگرم ادب نشد، یه بار که پدرشوهرت اومد، حسابی که ازش پذیرایی کردی، بشین کنارش و زبون بریز و با غصه بگو باباجان فلانی درمورد پدر من اینطور میگه، شما که خودت آنقدر آدم محترمی هستی به پسرت بگو احترام بزرگتر رو باید نگه داره
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.