2777
2789
عنوان

بچه ها وقتی دعوام میشه با شوهرم بهم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 27 پست

شوهرت مثل عروس ما هستش 

از اول ازدواج مادرش با اینا زندگی میکنه چون جایی نداره 

ما میرفتیم  بیرونمون میکرد 

به داداشم میگفت مستاجریم خانوادت نیان توی خرج بیوفتیم

ولی هر روز خاهر برادراش اونجا بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بهش گفتی یه سری شوهرها خیلی رو دارن خانواده خودشون که باشه هی دعوت میکنن به خانواده زن که میرسه میگه حق نداری دعوت کنی اشتباه نکن تو هم خانواده تو زیاد دعوت کن بگو از این به بعد همون قدر که تو خانواده تو دعوت میکنی منم خانوادمو دعوت میکنم 

از اینکه نتونسته از پس زندگی بربیاد و پدرت بهتون کمک کرده احساس ضعف میکنه و این مسئله باعث شده واکنشش منفی داشته باشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

همونقدر که خونه اونه وسایل خونه مال شماست و پخت و پز و بشور بسابشم واسه شما  پس خوب گفتی دیگه ...

اره اما الان توقع داره من برم ازش بابت این که گفتم مامان بابات حق ندارن بیان معزرت خواهی کنم که عمرن این کارو بکنم 

صد دفعه این رو بهش گفتم یا نمیفهمه یا خودش رو میزنه به نفهمی 

هر وقت باباش اومد، بعد از رفتنش به شوهرت بگو، احترام بزرگتر واجبه، فکر می‌کنی الان برا من کاری داشت به پدرت بی حرمتی کنم؟ ولی شخصیت و تربیتم چنین اجازه ای بهم نمیده، چندین بار تکرار کنی و عین مته بری رو مخش بالاخره ادب میشه 

اگرم ادب نشد، یه بار که پدرشوهرت اومد، حسابی که ازش پذیرایی کردی، بشین کنارش  و زبون بریز و با غصه بگو باباجان فلانی درمورد پدر من اینطور میگه، شما که خودت آنقدر آدم محترمی هستی به پسرت بگو احترام بزرگتر رو باید نگه داره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اره اما الان توقع داره من برم ازش بابت این که گفتم مامان بابات حق ندارن بیان معزرت خواهی کنم که عمرن ...

پدرمادرش اینا یه وقت اومدن بد رفتاری نکنی 

ولی خب کوتاه هم نیا باید بفهمه وسط دعوا پای خونواده ها رو وسط نکشه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند