بابات اینا حق ندارن بیان خونمون در حالی که بابای من سالی یک بار هم خونمون نمیاد اخلاقش اینطوریه فقط اگه تولدی یا اگه دعوتش کنیم میاد بابام کلی هم کمک مالی بهمون کرده اما شوهرم خیلی نمک نشناسه زورم میبره میخوام به بابام بگم پولی که داده بهمون زنگ بزنه بگه نیاز دارم پولم رو بدید
پدرشوهرم هفته 7 روزه 4 روزش خونه مان بهش گفتم پدر تو هم حق نداره بیاد خونه دعوامون شد حسابی الانم باهام قهریم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
بهش بگو تو دعوا حق نداری اسمی از پدر و مادر و خانواده ببری، بگو پدر و مادر عزیز و محترمن، فقط یه آدم بی فرهنگ و بی عرضه تو دعوا به پدر و مادر طرف مقابل توهین می کنه
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نه عزیزم پدر خودتو کوچیک نکن. دفعه بعد که این حزف و زد شما هم بگو پذر و مادر تو هم حق ندارن پاشونو خونه من بذارن. بعدشم به پدرتون بگید اگه خواستن لطف کنن و کمکی به شما کنن برات طلا بخرن پول دست شوهرت ندن