2777
2789
عنوان

از بهترین مهمونی که رفتید بگید+راز موفقیت عروس زرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 33 پست
هم از سر حسادت یا عقده یا هرچیزی که من نمیدونم،  یه زهری میریختن بهم که مهمونی و کل زحماتم زهرم ...

اوه اوه

مثل خواهر شوهر من، شوهرش مهندسه وضع مالی عااااالی

بعد رفتیم خونش بزور برای شام نگه داشت و برنج هندی گذاشت یه بوی خیلی بدی هم میداد 

نمیگم برنج هندی بده ها نه اتفاقا خیلیم دوست دارم ولی اونا سفر های معمولیشون آنتالیاس!

ساعت ۵ تو قابلمه قیمه گذاشت تا ساعت ۸ ، لپه ها سفت گوشت سفت 

همشم تعریف میکنه میگه شوهرم میگه بیا بریم سفر ولی من همه جا رفتم کشورای خارجی رو دیدم دیگه کجا برم

اوه اوه مثل خواهر شوهر من، شوهرش مهندسه وضع مالی عااااالی بعد رفتیم خونش بزور برای شام نگه داشت و ...

اینا آدمای بدی نیستن خداییش 

فقط با یه چیزی مشکل دارم اونم ادعاشونه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیییییلی فکر می کنن ته همه چیزن 

مخصوصا تو امور خانه داری مهمون داری شوهر داری بچه داری 

پای حررف خیلی مدعی هستن، پای عمل هم که اینجور

این آزار دهنده س واقعا 

کاربر قدیمی سایت 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا این خیلی زشته منم اولین مهمونی که دادم هیچی بلد نبودم از اول تا آخر آشپزخونه بودم و چیز م ...

خوب باید چیکار کرد ما نکنیم کی کارامونو بکنه

مثلا من واسه شب مهمون میخواد بیاد از چند شب قبل مشغول نظافتو تهیه ی وسایل میشم 

خوب من کاهو رو همون روز مهمونی میخرم و خورد میکنم و میشورم چون میگم نکنه رنگش سیاه بشه

مرغم هم همون روز باید سرخ کرد دیگه؟ بعدشم باید بری سراغ ظرف شستن چون کلی ظرف کثیف شده بعدم برنجو خیس میکنمو... ساعت 4 و 5 هم مهمونا میان باید برم میوه بزارم جلوشون بعدش ظرفاشو بشورم و چاییو... شستن استکانا.... 

اگه کارم اشتباهه بگو تا اصلاح کنم آبجی❤️

خوب باید چیکار کرد ما نکنیم کی کارامونو بکنه مثلا من واسه شب مهمون میخواد بیاد از چند شب قبل مشغول ...

من اگه از چند روز قبل دعوت کرده باشم که مشکل ندارم! کل کارامو میکنم و جلو مهمون خیلی نمیرم آشپزخونه

ولی مشکل من اینه همه مهمونام یهویی میان! ما یه شهر دور تر از اقوام ساکن هستیم وقتی اونا میخوان بیان تو شهر ما برن خونه اقوامشون یا پدرمادراشون خیلی یهویی میان خونمون رو منم تعارف میکنم و برای شام یا ناهار نگهشون میدارم