2777
2789
عنوان

از بهترین مهمونی که رفتید بگید+راز موفقیت عروس زرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 33 پست
باورت ميشه خاله ي ادم دعوتت نكنه عروسي به خاطر لباس يا اينكه مامانت دندون نداره

من که مایل نیستم با همچین ادمهایی رفت و امد کنم مهم ذات آدمهاست نه ظاهار و لباس و این چیزا

ی دوستی دارم هر دفعه میگه بیا خونم و فلان هر موقع هم که میرم همش تو آشپزخونه س و کار میکنه تا استکان ...

آره واقعا این خیلی زشته

منم اولین مهمونی که دادم هیچی بلد نبودم از اول تا آخر آشپزخونه بودم و چیز میز درست میکردم که مثلا مهمون لذت ببره! غافل از اینکه بدتر شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااا🥺

خوب اونا پولدار بودن ما از نظر مالي ضعيف باهامون  با تمسخر حرف ميزدن مثلا مانتوي من كهنه بود دختر خاله هام ميگفتن چقدر مانتوت قشنگه از كجا خريدي و باهم ميخنديدن

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
آره واقعا این خیلی زشته منم اولین مهمونی که دادم هیچی بلد نبودم از اول تا آخر آشپزخونه بودم و چیز م ...

نه ایشون بار اولش نیست چند بار هم بهش تذکر دادم هم من و هم دیگران .میوه یا شیرینی میذاره دم به دیقه نپتون میکشه واقعا کوفت ادم میشه 😁

نه ایشون بار اولش نیست چند بار هم بهش تذکر دادم هم من و هم دیگران .میوه یا شیرینی میذاره دم به دیقه ...

چقدر بد

اینجوری دور از جون همه خودشون رو فحش میدن که چرا رفتن اونجا

من مهمونی یکی از خواهرشوهرام رو همیشه دوست دارم.  حتی اگه توی آشپزخانه کلی کار داشته باسه از رو اپن به حرفت میگیره.

آلبومهای قدیمی رو میده دستت نگا کنی.

یا لباس‌های قدیمی که تو چمدان هست رو یبار گزاشت جلوم و خیلی سرگرم شدم.

یا مثلا همیشه چنتا فیلم عروسی فامیل توی فلاش داره 

لطفا سوال نکنید. بله پروفایل خودمم  تو ارایشگاه ازم عکس گرفتن.
خوب اونا پولدار بودن ما از نظر مالي ضعيف باهامون  با تمسخر حرف ميزدن مثلا مانتوي من كهنه بود دخ ...

خیلی سخته💔

سعی کن به حرفاشون توجه نکنی

ای فاتح بی لشکر من خانه ات آباد....🤍
وای جمله آخرت عالی بود🥲👌

هم از سر حسادت یا عقده یا هرچیزی که من نمیدونم،  یه زهری میریختن بهم که مهمونی و کل زحماتم زهرمار میاد برام 

هم اینکه خودشون و اصلااااا زحمت نمیدادن ،یکی از خواهرشوهر ها بعد از مدت ها ما رو دعوت کرد.  وضع مالی توووووووپ 

بچه هاش بزرگ بدون مشغله ی خاصی 

قیمه درست کرده بود لپه ها مثل سنگگگگگگ ، چهار تا میوه ی کهنه تو یخچال و گذاشت جلوی ما. یه کاسه کوچیک پسته آورد تعارف کرد 🤣🤣🤣🤣🤣 هیچ کس برنداشت از خجالت 

خلاصه که منم این کارامو جمع کردم گذاشتم کنار

انقدر خاطره ی عجیبی شد برام ، شاید تاپیک زدم راجع بهش 😄

کاربر قدیمی سایت 🌹
من مهمونی یکی از خواهرشوهرام رو همیشه دوست دارم.  حتی اگه توی آشپزخانه کلی کار داشته باسه از رو ...

چه قشنگ😍

من تازه عروسم و کم حرف

مهمان که میاد ساکت میشینم فقط بلدم یه لبخند بزنم.

همینه که موندم چکار کنم به مهمونم خوش بگذره

من که مایل نیستم با همچین ادمهایی رفت و امد کنم مهم ذات آدمهاست نه ظاهار و لباس و این چیزا

ماهم ارتباطمونو قطع كرديم ولي مامانم گاهي ميگه دلم براي خواهرام تنگشده 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
ی دوستی دارم هر دفعه میگه بیا خونم و فلان هر موقع هم که میرم همش تو آشپزخونه س و کار میکنه تا استکان ...

منم قراره عید 50 نفر مهمون بیاد خونم بعد خونمم کوچیکه اگه یزره بهم بریزه شلخته نشون میده منن دوست دارم هم پذیرایی کنم هم یواش یواش دورو برمو تمیز کنم