2777
2789

سلام من ایین نامه دادم سری اول قبول شدم 

اما ازمون شهری رو سری اول رد شدم افسر بهم گف نمیخواد دوباره کلاس برداری اما من برات مینویسم 

الان از اموزشگاه پرسیدم میگه باید حتما کلاسو شرکت کنی وگرنه نمیشه

برای شماها چجوری بود!؟ 

بله بار اول اجباریه

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم الکی ردت کرده ولی چون باید دلیل داشته باشه واسه رد کردن برات کلاس رو نوشته اما وقتی مینویسه اجبارا باید بری عزیزم

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

افسر اشتباه میگه

تو برای امتحان دوباره باید ۲۲۰ تومن بدی 

کلاسم دو ساعت باید بری،بهتره که بری چون خیلی بهت کمک میکنه و خود مربی اونجا ازت امتحان میگیره اشتباهاتت متوجه میشی و کنترلت بیشتر میشه 

سه بار اول که رد میشی اجبار هست باید کلاس برداری

امسال انگار تا چندبار اجبار شده 

پارسال فقط یکبار اجباری بود

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
افسر اشتباه میگه تو برای امتحان دوباره باید ۲۲۰ تومن بدی  کلاسم دو ساعت باید بری،بهتره که بری ...

یعنی هربار رد شدن باید ۲۲۰ بدی و از همونم آموزش بری؟ 

پارسال من چهارده میدادم هربار رد شدن کلاس صد و ده هزینش جدا بود و البته فقط بار اولم اجباری بود

هزینش چقدره گلم

چهارده تومن هزینه افسره 

۱۵۵ تومن هزینه کلاس

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
سوالای ازمون راحت بود از فنی زیاد میاد اخه فنی زیاد بلد نیستم

از مربیت بخواه بهت نمونه سوالات رو بده همشون دارن