2777
2789

بچه ها توروخدا بگید من چی کار کنم اخه

شاغلم وقتم ندارم چله خیلی بگیرم شبا تا میرسم خونه ساعت ۶ و ب کارام باید برسم

خدارو چجوری صدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چجوری بخوام ارومم کنه؟؟؟؟چجوری بگم نیاز دارم ب خواستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واضحتر بگو عزیزم

کلا رفتن پیش دعا نویس اشتباهه به چند دلیل :

اول)اینکه شاید دعا نویسه اصلا ببد نباشه تظاهر باشه و فقط بخواد پول به جیب بزنه

دوم) کاربلد باشه ولی نتونه از موکلش درست استفاده کنه و افرادی که باهاش ارتباط میگیرن رو الوده کنه و اون افراد از ترس خودکشی کنن

سوم) کاربلد خوب باشه ولی وقتی طلسمشو برداره طرف رو بدبخت بکنه یا بیفته بمیره اینا هم بیان سراغ افراد

چهارم) اونیم که اصله هیچوقت طلسم نمینویسه یعنی افرادی هستن علوم غریبه رو یاد داشته باشن فقط میان با روش های اصولی و حلال برطرف میکنن 

پنجم) اونایی که خیلی خیلی خیلی ماهر هستن خطرناکترن چون ج ادو هاشون باعث میشه گاهی طرف حتی دیوانه بشه و خودشو بکشه 

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵
بچه ها توروخدا بگید من چی کار کنم اخه شاغلم وقتم ندارم چله خیلی بگیرم شبا تا میرسم خونه ساعت ۶ و ب ...

یدونه قران کوچیک همراهت بزار

چهارقل و ایت الکرسی و ذکر لا حول ولا قوه الا بالله زیاد بگو 

اذان تو خونت پخش کن 

تمام

نمیدونم از کجا میارید دعانویس موکل داردیگه چ صیغیه هست اونا  طلسم میکنن ن دعا نویس

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
یدونه قران کوچیک همراهت بزار چهارقل و ایت الکرسی و ذکر لا حول ولا قوه الا بالله زیاد بگو  اذا ...

میدونی ی حسی بهم میگ ب خواستم میرسما ولی زمان میبره . اما من عجله دارممممممم چون شرایطم سخته ب قول معروف من الان این خواستمو میخوام💔

میدونی ی حسی بهم میگ ب خواستم میرسما ولی زمان میبره . اما من عجله دارممممممم چون شرایطم سخته ب قول م ...

خودمم شرایطم سخت بود یسال به سختی درس خوندم کنکور دادم باورت میشه نصف شبا پامیشدم خدارو التماس میکردم که قبول بشم افسردگی شدید گرفته بودم شبا تو خوابم التماس میکردم چله چهل شهید برداشتم پیش داییم که شهید شده بود رفتم ازش خواستم نشددددددددد امسال میخونم اما حالم حسم خوب نیست بنطرم خدا خودش میدونه چرا نشده و منم تسلیم خواستشم💚😁

خیلی بده اگه طلسمرداشته باشی زن بابای همسرم بشدت تواین کاراس وبشدت ازشوهر من بدش میاد بهش حسودی میکنه باوجود اینکه پدرشوهرم ن چیزی داده به شوهرم ن محبتی از بچگی هم پیش مادربزرگش بزرگ شده شوهرم ولی خیلی حسادت داره نسبت بهش چرا نمیدونم ما اصلا دعوت نکردیم خونمون اینا رو یهو خودشون گله ای اومدن تو خونمون ۲۵نفر ادم فکر کن من یهو موندم چی بپزم چیکارکنم رفتیم بیرون غذا بگیریم گوشیمو یادم رفت ببرم من نمیدونم اینا رمز گوشی رو از کجا فمیدن اینقد بعدش برا من حرف دراوردن ک رفته بودن سرگوشیم بعداون توخونم کلی گشتم دنبال دعا چیزی نبود اما خیلی باز میومدن میرفتن شوهرم گفت شاید اومدن بردن ولی بعد اون من خیلی مریص شدم دخترم تا دم مرگ رفت برگشت من افسردگی گرفتم کمردرد شدید که دیسک تشخیص داده شده احتیاج به عمل کلیه داشتم کلیه هام بشدت درد میکنه ووقتی رفتم پیش دعانویس گفت طلسم داری که خودمم میدونستم هزارجا رفتم باطل🤒 نمیشد تااینکه اخرش مادرم یکی رو پیدا کرد که خیلی ادم مومنیه اون باطل کزد بعداون روز به روز افسردگی بهتر شد مشکل کلیه ام بدون عمل حل شد کمردردم گاهی میگیره گاهی خوبه خیلی بهتر شدم خداکنه از اینم بهتر بشم اما تاباطل نشده بود درداادامه داشت خیلی اذیت شدم خسته شده بودم از زمدگی انقد دردکشیدم ارزومرگ میکردم

خیلی بده اگه طلسمرداشته باشی زن بابای همسرم بشدت تواین کاراس وبشدت ازشوهر من بدش میاد بهش حسودی میکن ...

ارههه

منم یه سید پیدا کردم بنده خدا یسال پیش فوت شد🥺

ماهم یکی میشناختیم فوت کرد بخاطر همین کلی پول خرج کردیم تایه خوب پیدا کردیم خوبا زودمیمیرن😔

اره اون سید خیلی معروف بود بعد علوم غریبه میدونست از همشهریام شنیدم اینا یسری از شیاطین رو و اجنه رو به بند کشیدن تو یزد خیلی معروف بود همه پشت سرش نماز میخوندن