2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس میکنم طلسم شدم😭

طلسم نه بابا من فکر میکنم که هرخواسته ای ی تایمی داره و ما چون عجولیم بدتر ازمون دور میشه. اگر حس طلسم داری باید سوره بقره ۴۰ روز بزاری تو خونه پخش بشه

ههیچکدوم. من خیلی هم خودم هم مامانم دعا میکنیم اما نمیدونم چرا نمیشهههههه 

مگه هروقت دعا کردی باید به چشم ببینی انجام شده😐 یا فرشته بفرسته برات تایید کنی 😑 

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵
عزیزم مثلن چقدر .فقط برا ما تایم و وقت هست بقیه تا بخان همچی اوکی میشه 

هعییی خدا دقیقا منم میگم چرا بعضیاااااا هیچ کاری نکردن هیج تلاشیم نکردن و کارشون اسونه اسووون روال شد. من این همه اشک و ی چشمم خون چرا نمیشه اخه دیگ چی کار باید کنم خداا

دعا با طلسم فرقش چیه؟؟؟مگ هر دو توسط اجنه فعال نمیشن؟

نه دعا با اسم اعظم وحروف ابجد وقواعد. هست اما طلسم به بدترین روش ونجسترین شکل برای منفورترین کارها انجام میشه معمولا خونه خراب کردن دعوا کرد زن شوهر وجدایی ودیونگی  قفل رزق بستن بخت وبی ابرویی وبد شانسی افسردگی وهزارتا کثافت با گوشت مرده وطلسم شیطانی ونجاسات واینا واینکه معمولا پیش یهودی وصبی درست میکنن که درقبالش ازشون چیزی میخواد مثلا اگه زن باشه رابطه 

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
دعا با طلسم فرقش چیه؟؟؟مگ هر دو توسط اجنه فعال نمیشن؟

دعا با چیزهای پاک طهارت نوشته میشه شخص مومن تمیز از خدا میتزسه باید غسل  برای. کار خیره اصلا  شفای بیماری برای کودکان وبیقراری برا افزایش محبت زن شوهری  برای رزق وبرای هرچی انگار یک نوع توسل بخدا ونده چون کلیات نام خدا ورمزیاتش توش هست

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
خب دعا سنگینی نمیاره؟؟؟؟

نه اتفاقن آرامش میاره ولی اونایی که اعتقاد ندارن تأثیرشو نمیبینن