2777
2789

سلام خانوما من یه پسر دارم سه سالو نیمه

امروز از خواب بیدار شده با دل پیچه و حالت تهوع

تقریبا هر ماه یکبار اینطوری میشه

شما بچتون اینجوری شده تا حالا؟ 

اگه اره بهم بگید چی حالشو خوب میکنه.. 

البته پسرم یه کوچولو بهداشت رو رعایت نمیکنه خیلی بهش میگم ک مرتب دستاتو بشور اما بعضی وقتا میشوره بعضی وقتام نه... تقریبا دو ماه پیش هم بردم بیمارستان دولتی چکاپ گرفتم ازش ولی چیزیش نبود ولی خب اطمینانی ندارم به ازمایشگاه بیمارستانا

بنظرتون یبار دیگه ببرم ازمایشگاه های خصوصی یا ک نیازی نیست؟؟ 

روز قبلش هم چیز بدی نخورده ک بگم ماله اونه... 

توروخدا اگه اطلاعاتی راجب این موضو دارین کمکم کنید 

ممنون🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطرم اون سردی میکنه معده اش .پسر۱۴ساله من ازبچگی همینطوره بهش کاچی درست میکنم وتوش یکم گلاب میریزم میدم خوب میشه.توهم امتحان کن وتوچایی هاش نبات ویه کوچولوگلاب بریز .

واسه مشکلات معده شربت آلوورا عالیه گیاهیه و ضرری نداری بزرگسال و کودک هم نداره یه قاشقش آب رو آتیشه حتمأ امتحانش کنین برا بچه اگه هرروز یه قاشق بهش بدین ریفلاکس و سردی معده شو درمان مبکنه تازه سیستم ایمنی بدن هم قوی میکنه بچه اصلأ سرما نمیخوره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
بی اشتها هم هست؟ دقیقا کجای دلش درد می کنه ؟ من خواهرم ۳ سالشه

بهش گفتم صبحانه بخور چای نباتم درست کردم نخورد... 

شکمش رو دست میزنه همش میگه شکمم ماساژ بده

دوبار استفراغ کرده... بالا ک میاره دل دردش خوب میشه

کلا هروقت این مدلی میشه فقط صبح حالش بده بقیه روز خوبه و غذا شو کامل میخوره بازیشم میکنه.....تاحالا چندباری ک اینجوری شده فقط صبحا حالش بده بعد از اینکه بالا میاره دیگه خوب  میشه

نگران نباش مطمئننا از خوردو و خوراکشه  ممکن دیر غذا میخوره  چیز خاصی نیست حساس نباش

پسرم خیلی خوش خوابه شبا معمولا 12 یا نهایتا یک شب میخوابه

تا ساعت 11... 12 ظهر

خیلس میخوابه درسته؟