2777
2789

امام جواد♥️💌🤌

آقا برای حاجات دنیایی کولاک میکنن،

هرروز یک سوره رو انتخاب کنین و تلاوت کنین هدیه به امام جواد/انشالله به زودی زود خداوند یه مورد خوب و سالم و صالح و مهربون و خوشتیپ و پولدار بفرسته سمتتون/

من باردارم و از صمیم قلبم براتون دعا و انرژی مثبت فرستادم♥️♥️♥️

حرز امام جواد رو هم از جای معتبر تهیه کنین و به بازوی راست ببندین خیلی مجربه🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی به زودی بهترین بخت و همسر نصیبت بشه

آیندت پر از آرامش و خوشبختی باشه🌿

گره گشا و پناه من همیشه چله زیارت عاشورا بوده و هست،انشالا برای شما هم حاجت روایی داشته باشه💓

اونا ک ازدواج کردن چ گلی ب سرکاشتن بخدا بشین زندگیت بکن ازدواج کنی صدتا مشکل باشوهرای الان دعات پس بگیرتوبه کن بگو خدا بهم شغل خوب زندگی خوب شوهر بمیره

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

آقا امام جواد♥️💌🤌

آقا برای حاجات دنیایی کولاک میکنن،

هرروز یک سوره رو انتخاب کنین و تلاوت کنین هدیه به امام جواد/انشالله به زودی زود خداوند یه مورد خوب و سالم و صالح و مهربون و خوشتیپ و پولدار بفرسته سمتتون/

من باردارم و از صمیم قلبم براتون دعا و انرژی مثبت فرستادم♥️♥️♥️

حرز امام جواد رو هم از جای معتبر تهیه کنین و به بازوی راست ببندین خیلی مجربه🌻

ی قربونی بده و صلوات زیاد بفرست ... اینو یکی از علمای واقعی ک نمیتونستم برم دیدنشون از طریق یکی از دوستان بهم پیغام داد آخه منم همین مشکل داشتم با وجود هفته ای حداقل ی خواستگار ک جور نمیشدن! الان خونه ی خودمم و باردارم 🤍 واینکه اون بالایی بهتر از هرکسی صلاح ما رو میدونه ! خوشبخت و عاقبت بخیر بشی❣️

امام جواد♥️💌🤌 آقا برای حاجات دنیایی کولاک میکنن، هرروز یک سوره رو انتخاب کنین و تلاوت کنین هدیه ...

خیلی ممنون عزیزم ، ممنون از دعای خیرتون، ان شاءالله شما هم هر چی از خدا میخواین بهتون بده