2777
2789

دخترم دوماهشه 

معمار و طراح داخلی ام 

بله از درامد راضیم که کار میکنم اگه درامد نداشت که کار نمیکردم و میرفتم شغل ازاد 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

گلارای دسته گل عروسم 

بچه ندارم و نمیخوام هیچوقت 

خیلی شغلمو دوس دارم درامدشم راضیم ولی خب شغل ایندم مرتبط به درسم قراره باشه شاید اون موقه از حجم این کار کم کنم . 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغل ها الان خوابن مگر اینکه مثل من بی خواب شده باشن بچه ندارم کارمندم الحمدلله درامدم خوبه

وای کارمندی خیلی خوبه موفق باشید

من متاسفانه تا دیپلم خوندم و نشد ک کنکور بدم،الانم بچه دارم ولی میخام برم سر کار 

خوشحالم براتون بچه اتون رو کی نگه میداره؟سخت نیس؟

شغلم بیشتر توی خونس اگه اجراهم بگیرم که عصر میرم سرکشی و خرید ک همسرم نگه میداره 

البته فعلا اجرا نگرفتم خودم نیاز به استراحت دارم

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•