2777
2789
عنوان

قهر و سردی رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه طاقتم کمه انتظار دارم سریع خوب شه ولی دمت گرم خیلی کمک کردی با حرفات

گل حسه خوبی منتقل میکنه هروقت از چیزی ناراحتم نامردم برام گل میخره تا دلم در بیاره حالم خوب میشه 

شاید مشکلی واسش پیش اومده درضمن اگه اونم مثل تو باشه آنقدر دوست داشته باشه این ادعاها ودرنمیاره

مشکل ک زیادددد داره بخاظر همین ناراحتم بخاطر کارم چون میدونم هزارتا مشکل داره منم رفتم رو مخش بدتر شد

به نظر من تجربم اینو میگه وقتی اشتباهات بپذیری و عذرخواهی کرده باشی نبایدطرف مقابل این کارو بکنه کم محلی کنه

اگه از الان این طور باشه مطمئن باشید همیشه باید دنبال شوهرت باشی نه این که اون دنبال توباشه

گل حسه خوبی منتقل میکنه هروقت از چیزی ناراحتم نامردم برام گل میخره تا دلم در بیاره حالم خوب میشه&nbs ...

پس گل رو حتما باید بخرم..بنظرت اگ محبتم بیشتر بشه و بیشتر هواشو داشته باشم بدتر از چشمش نیوفتم؟؟

به نظر من تجربم اینو میگه وقتی اشتباهات بپذیری و عذرخواهی کرده باشی نبایدطرف مقابل این کارو بکنه کم ...

اخه همیشه بهم میگف من تورو بخاطر  اخلاقت پسند کردم و دوست دارم و اول رابطه گف قول بده هیچوقت اخلاقت عوض نشه اخلاقت خط قرمز منه بعد الان اخلاقم عوض شده خعلی ناراحته بنظرت زیادی دیگ پیگیرش نباشم خودش خوب میشه؟؟یه هفته دارم منت کشی میکنم

مشکل ک زیادددد داره بخاظر همین ناراحتم بخاطر کارم چون میدونم هزارتا مشکل داره منم رفتم رو مخش بدتر ش ...

پس باهاش کاری نداشته باش تااوضاعش آروم بشه.تواون مواقع باید صبورکمی هم ساکت بود تامشکلات حل شه

راستی بهش بگو کاری از دستت برمیاد کوتاهی نمیکنی

ماهم این روزاروگذروندیم و...

پس گل رو حتما باید بخرم..بنظرت اگ محبتم بیشتر بشه و بیشتر هواشو داشته باشم بدتر از چشمش نیوفتم؟؟

نه عزیزم  ازت دلگیرشده اگه الان بخوای باش سرد باشی یا محلش ندی یا مثل قبل ناز کنی اوضاع خراب میشه اول باید دلشو دوباره بدست بیاری بعد در همون حدی که قبل بهش توجه ومحبت داشتی بهش داشته باشی 

من خودم زمانایی که واقعاااا گند میزنم جلو نامزدم کوتاه میام ببشتر بش محبت میکنم وقتی دلشو بدست اوردم دوباره میشم همون دختر لوسه قبلی فقط دیگه رفتارای بدمو تکرار نمیکنم

پس باهاش کاری نداشته باش تااوضاعش آروم بشه.تواون مواقع باید صبورکمی هم ساکت بود تامشکلات حل شه راست ...

جفتمون عصبی شدیم بخاطر مشکلات همش پاچه همو میگیریم کاش واس هیچکس انقد مشکل پیش نیا ک باعث بی عصابی و دعوا بشه

نه عزیزم  ازت دلگیرشده اگه الان بخوای باش سرد باشی یا محلش ندی یا مثل قبل ناز کنی اوضاع خراب می ...

یگ هفته اون سرد شده ولی من دارم همچنان باهاش میسازم و محبت میکنم باید مث تو قوی باشم من خیلی کم طاقتم وای ک چقد کمکم کردی ارومم کردی با حرفات💖

جفتمون عصبی شدیم بخاطر مشکلات همش پاچه همو میگیریم کاش واس هیچکس انقد مشکل پیش نیا ک باعث بی عصابی و ...

شاید باورت نشه الان هم بادوتابچه مشکلاتمون هست بیشتر هم مالی 

وگرنه باهم هیچ مشکلی نداریم خیلی وقته حتی دعواهم نکردیم

شاید باورت نشه الان هم بادوتابچه مشکلاتمون هست بیشتر هم مالی  وگرنه باهم هیچ مشکلی نداریم خیلی ...

مشکلات همیشه هس فقط خداکنه ادم سر چیزای مهم مث خیانت و اینچیزا دعوا نکنه خدلروشکر شما باهم خوبید ایشالا روز ب روز عالی ترم بشید گلم🌹💖