بچه ها توروخدا کمکم کنید من با عشقم دعوام شده مقصر خودم بودم الانم یک هفته سرد شده من دیگ طاقت ندارم میشه بگید چطوری از دلش دربیارم؟؟؟خیییلی ناراحته و عصبی شما چه کارایی کردین ک مطمئن هستین جواب میده منم اونکارو انجام؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من تجربم اینو میگه وقتی اشتباهات بپذیری و عذرخواهی کرده باشی نبایدطرف مقابل این کارو بکنه کم ...
اخه همیشه بهم میگف من تورو بخاطر اخلاقت پسند کردم و دوست دارم و اول رابطه گف قول بده هیچوقت اخلاقت عوض نشه اخلاقت خط قرمز منه بعد الان اخلاقم عوض شده خعلی ناراحته بنظرت زیادی دیگ پیگیرش نباشم خودش خوب میشه؟؟یه هفته دارم منت کشی میکنم
پس گل رو حتما باید بخرم..بنظرت اگ محبتم بیشتر بشه و بیشتر هواشو داشته باشم بدتر از چشمش نیوفتم؟؟
نه عزیزم ازت دلگیرشده اگه الان بخوای باش سرد باشی یا محلش ندی یا مثل قبل ناز کنی اوضاع خراب میشه اول باید دلشو دوباره بدست بیاری بعد در همون حدی که قبل بهش توجه ومحبت داشتی بهش داشته باشی