سلام بچه ها،پسرم ۳سال و ۸ماهشه،هنوز خوب حرف نمیزنه دست و پاشکسته حرف میزنه اگر من نباشم شاید کسی متوجه حرف زدنش نشه خیلی فشاره رو بچم چیکارکنم خیلی بچم اذیته باهاش زیاد کارمیکنم ،گیج میشه گاهی اوقات،بیشتر اوقات ی چیز بهش یاد میدم روز بعدفراموش میکنه اطرافشم بچه زیادن سه چهارتا پسرعمو داره زیاد باهاشون در ارتباطه اما هنوزم مشکل داره،چیکارکنم؟میشه راهنماییم کنید؟
کیف کنه؟نزدیک چهارسالشه وقتی با همسن و سالهاش بازی میکنه ولی نمیتونه منظورشو برسونه بچه حرص میخوره ا ...
پس بچه رو اذیت کنید ...اونی خطرناکه که ۴ سالش باشه و حرف نزنه هیچی نگه نه اینکه اینطوری حرف میزنه ...بازم چندتا بچه دیدم ۵ سالگی تازه حرف زدن الان باهوشترینن و بلبل نمونه اش پسر خواهر شوهرم واقعا نابغه اس
هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
اعتماد به نفسش پایین میاد ، اینکه میگی از رو میز فلان چیزو بیار گیج میشه ممکنه اختلال عدم توجه و تمرکز داشته باشه ببر کاردرمان و گفتار درمان ویزیتش کنه اگه اختلال داشت چندتا بازی بهت یاد میده که رفع بشه زمان مدرسه مشکلی پیش نیاد
نه اصلاااااا ...من پسرم ۳ سالش بود فقط مامان و بابا و چندتا کلمه میگفت پیش پروفسور سلطان زاده و بهترین دکترا بردم همشون میخندیدن میگفتن برو حرف میزنه نگران نباشید...در واقع زیاد نگرانم نبودم همسرم خیلی درگیر دکتر بردنش بود
هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود