2777
2789
عنوان

پرپشت شدن ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 9406 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط امضات👌💚 برات صلوات گفتم و دعا کردم آخه غالبا درخواست صلوات دارن براخودشون ولی تو طلب خیر برا ...

ممنونم از این همه محبت 

چه انرژی مثبتی با پستتون دریافت کردم 

امیدوارم همیشه غرق در شادی باشید 

منم براتون صلوات فرستادم 

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
اینم مداد کشیدم  تازه

همونی که گفتم استفاده کن انشاءالله جواب میگیری

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
شما استفاده کردی ؟؟؟من خریدم گفتن الکیه استفاده نکردم ازش ...بعد چن مدت نتیجه دیدین؟

بله عزیزم استفاده کردم. نه الکی نیست خیلیم عالیه. خب مسلماً کسی ک کلا ابرو نداره بخواد تقویتی بزنه بهش هیچجوره ابروش در نمیاد و جواب نمیگیره. 

تو 1 ماه نتیجه گرفتم 

روغن بنفشه پایه زیتون هر شب موقع خواب بمال بزار تا صبح بمونه باعث ضخیم شدن تار ابروهات میشه فقط باید ...

بعد چند مدت جواب میده؟

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂