2777
2789
درسش عالیه و اینکه اون دوستش زیاد درسش خوب نیست ولی همه میشناسنش

همه دوستش شیطونن ..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله؟!

ما باید کچل میکردیم،، هزار و یک بلا سرمون 

الان تیپ میزنن،، تریپ لاو با مدیر و... 

حمید بلوچی ،،مربی بوکس و بدنسازی ،،البته شغل اصلیم بازار تهران صنف خشکبار 
ما باید کچل میکردیم،، هزار و یک بلا سرمون  الان تیپ میزنن،، تریپ لاو با مدیر و...

همه مدارسم مثل مدرسه خواهر استارتر نیستن .. بعضیا هنوزم واقعا اذیت میکنن

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
   همه مدارسم مثل مدرسه خواهر استارتر نیستن .. بعضیا هنوزم واقعا اذیت میکنن

پس برا شما استثنایی،، خوشبحال خواهرتون،، اصلا کلا خوشبحال نسل بچه‌ها الان

نسل سوخته منم

حمید بلوچی ،،مربی بوکس و بدنسازی ،،البته شغل اصلیم بازار تهران صنف خشکبار 
وای من ازاین مدل مدرسه هامیترسم مدرسه دختر داداشم همینطوریه همه هزار جور مدل مو اینا البته دبستان من ...

مدیر مدرسش خیلی حساسه ولی در کنارش با بچه ها هم خوب هس ولی اخلاقش جوریه ک همه ازش حساب میبرن 

دیدم ک صبح ها خواهرم میره مدرسه بنده خدا کنار در وایمیسه و تعطیل هم ک بشن تا اخرین لحظه وایساده 

سلام عزیزم یادمه همکلاسی هام گوشی میبردن معاون یا ناظم میگرفت ازشون میدونی یه بارم ولنتاین بود و دید ...

مدیر اینا میگه گوشی در نیارین تو مدرسه اگه در بیارن ازشون میگیره زنگ اخر بهشون میده 

پس برا شما استثنایی،، خوشبحال خواهرتون،، اصلا کلا خوشبحال نسل بچه‌ها الان نسل سوخته منم

خوشبحال خواهر من؟ ... خواهر استار منظورتونه دیگ ..

نمایش به چ مناسبت؟ 

برای یه جشنی ک مدرسه تدارک میبینه 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
وعع همین چن ماه پیش بود رفتم با مدیرمون حرف بزنم چنان جیغی زد سرم که چشات لنزه چرا انقد رنگیه مژه ها ...

واا😐 

اونوقت خواهر من وقتی میره مدرسه موهاشو اتو میکنه 

ریمل (کم) میزنه و یه رژ ملیح هم میزنه🤣🤣