2777
2789

سلام وقتتون بخیر

جلسه‌ی اول خواستگاری‌ای که دختر و پسر ا قبل ظاهر هم رو دیدن و پسندیدن، خانواده‌ی عروس باید چه حرفایی بزنن؟؟

چیزای خوب و بد رو لطفا بگید

من بابام خیلی پرحرفه و میخوام از قبل ازش بخوام چه چیزایی رو نباید بگه

درمورد خانواده داماد شغل و تحصیلاتشون محل زندگیشون تعداد فرزند داماد فرزند چندمه بقیه بچه ها کجان و چیکارن

داماد سنش چنده شغلش تحصیلاتش چیه خونه داره؟

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا باید مجلس رو خانواده پسر دستش بگیره و اونا حرف بزنن از خودشون بگن 

هرچی ک سوال براتون پیش بیاد پدر مادرت بپرسن وسط حرفاشون

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

زیاد بگو بخند نکنید زیادم خودتونو نگیرید نرمال رفتار کنید

بعد شغل اقای داماد وضعیت مسکنش چندتا بچه ان خونشون کجاست پدرش چیکارست کی معرفی کرده واینجور چیزا

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
بابای عروس ک نباید چیزی بگه  ساکت بشینین  خوش امد گویی کنین  اونا خودشون حرف میزنن& ...

بابای من تو مراسم خواستگاری خواهر بزرگترم مجلسو دست گرفته بود😭

سعی کنه توپ رو بندازه تو زمین اونها ، یعنی با احترام بعد از اخوالپرسی و اینا بعد از صرف چای فامیلی بابای پسر رو بگه مثلا خب آقای فلانی از خودتون و از آقا زادتون برامون بگید 

اینجوری اونا شروع میکنن به تعریف کردن که مثلا کارش فلانه تحصیلات و دارایی هاش فلانه ، ولی بابات بخواد تک تک بپرسه که چی داره چی نداره خیلی زننده اس

😆😂

اشکال نداره

ولی کلا  شما باید خوش امدگویی کنید

پذیرایی کنید

بزرگتر از فامیلای داماد مجلسو دست میگیرن 

بعد بابا  یا دایی عمو  نمیدونم هرکدوم  ک هست  میتونه سوالاتشو بپرسه

اونا خودشون از من سوال میپرسن؟

نه از شما ک نمیپرسن 

خانواده ها باهم اشنا میشن

پسر دختر میرن توی اتاق حرف میزنن

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

اشکال نداره قشنگم

منم دوران خاستگاری به این چیزا فکر میکردم خجالت میکشیدم پیش خاستگارا

ولی نکن اینکارو! پدر باعث افتخاره چه کم حرف چه پر حرف 

تنها آدمی که بدون منت کار کرد و با زحماتش ما ها قد کشیدیم پدر بود

اشکال نداره قشنگم منم دوران خاستگاری به این چیزا فکر میکردم خجالت میکشیدم پیش خاستگارا ولی نکن این ...

اره کلا بابای من باعث افتخارمه اما واسه خواهرم مثلا پیشنهادِ خصوصی صحبت کردنو بابام داد، وقتی از اتاق اومدن بیرون جلوی جمع از خواهرم نظر خواست و اینا....