2777
2789

اول حتما برو دکتر تا ببینی مشکل هرمونی داری یا نه 

یه شوینده ترجیحا درمالیفت 

بعلاوه یک آبرسان خوب 

و ضد آفتاب مناسب پوستت 

و هفته ای دوبار ماسک کنترل کننده چربی پوست 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول حتما برو دکتر تا ببینی مشکل هرمونی داری یا نه  یه شوینده ترجیحا درمالیفت  بعلاوه یک ...

رفتم دکتر ولی قرص ضد حساسیت داد بعد اینکه انواع جوش هارو دارم تنها جوش هورمونی نیس ک

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
رفتم دکتر ولی قرص ضد حساسیت داد بعد اینکه انواع جوش هارو دارم تنها جوش هورمونی نیس ک

تغذیه ت رو درست کن 

آب زیاد بخور 

استرس نداشته باش 

آلوئه ورا برن ب صورتت 

خواب منظم 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

ژل مخصوص پوست چرب درمالیفت بعدش مرطوب کننده مخصوص پوست چرب مدیلن صبح وشب

برا پاک کردن ارایش دستمال مرطوب دافی یا میسلارواتر دافی مخصوص پوست چرب

برا جوشا کرم ضدجوش لامینین فقط رو خود جوشا بزن

چون صورتت جوش داره از هیچ گونه لایه برداروماسک خونگی یا شیمایی اسکراب استفاده نکن

برا جوشات صابون ضدجوش ان جی هم خوبه فقط ده روز استفاده کن بجای ژل شستشو بعد ده روز تو روتین بجای صابون ژل بزار

خوردن عرق کاسنی وشاطره یه استکان برا جوشات

تغذیه ت رو درست کن  آب زیاد بخور  استرس نداشته باش  آلوئه ورا برن ب صورتت  خ ...

استرسم زیادههه خعلی یع آبرسان آلوئه ورا خریدم دیروز

ژل مخصوص پوست چرب درمالیفت بعدش مرطوب کننده مخصوص پوست چرب مدیلن صبح وشب برا پاک کردن ارایش دستمال ...

مرسییی ❤❤❤میکرودرم خوبع بنظرت بخرم

مرسییی ❤❤❤میکرودرم خوبع بنظرت بخرم

مضخرفه اون من فقط درمالیفت همون ک جلدش قهوه ایه روشن کننده س 

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه 🙂 من یه کانال توی تلگرام و سروش تاسیس کردم .

هدفم از تاسیس چی بود ؟ کمک کردن به افرادی که پوستشون پر از جوش هست و یا می خوان پوستی شفاف و بدون لک داشته باشن . توی کانالم درباره چه چیزایی پست میزارم :

۱_ آموزش هایی برای داشتن پوست سالم و زیبا

۲_ آموزش راه کار های و اسکین هک های کاربردی

۳_ آموزش فرمولاسیون محصولات مخصوص انواع پوست به صورت علمی و قابل درک برای مردم .

۴_ آموزش راه اندازی روتین برای انواع پوست

۵_ مشاوره برای انتخاب محصولات

6_ آموزش ساختمان پوست و عملکرد بخش های مختلف به صورت علمی و قابل درک برای مردم ( چگونگی تشکیل آکنه و لک و آفتاب سوختگی ، چین و چروک ) + راه های جلوگیری و درمان .

یک نکته : این کانال تازه تاسیس شده ی رایگان است  و هیچ محصولی در آن به فروش نمیرسد و صرفا برای بالا بردن جنبه آگاهی مردم نسبت به بهداشت و سلامت پوست است . پس مطمئن باشید که این یک پیام تبلیغاتی نیست .

با آرزوی زیبایی و سلامتی برای همه ✨🌈💓

آدرس کانال تلگرام : https://t.me/H_skin_B

آدرس کانال سروش : https://splus.ir/Bskin

مجله اینترنتی زیبایی Bskin

استرسم زیادههه خعلی یع آبرسان آلوئه ورا خریدم دیروز

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه 🙂 من یه کانال توی تلگرام و سروش تاسیس کردم .

هدفم از تاسیس چی بود ؟ کمک کردن به افرادی که پوستشون پر از جوش هست و یا می خوان پوستی شفاف و بدون لک داشته باشن . توی کانالم درباره چه چیزایی پست میزارم :

۱_ آموزش هایی برای داشتن پوست سالم و زیبا

۲_ آموزش راه کار های و اسکین هک های کاربردی

۳_ آموزش فرمولاسیون محصولات مخصوص انواع پوست به صورت علمی و قابل درک برای مردم .

۴_ آموزش راه اندازی روتین برای انواع پوست

۵_ مشاوره برای انتخاب محصولات

6_ آموزش ساختمان پوست و عملکرد بخش های مختلف به صورت علمی و قابل درک برای مردم ( چگونگی تشکیل آکنه و لک و آفتاب سوختگی ، چین و چروک ) + راه های جلوگیری و درمان .

یک نکته : این کانال تازه تاسیس شده ی رایگان است  و هیچ محصولی در آن به فروش نمیرسد و صرفا برای بالا بردن جنبه آگاهی مردم نسبت به بهداشت و سلامت پوست است . پس مطمئن باشید که این یک پیام تبلیغاتی نیست .

با آرزوی زیبایی و سلامتی برای همه ✨🌈💓

آدرس کانال تلگرام : https://t.me/H_skin_B

آدرس کانال سروش : https://splus.ir/Bskin

مجله اینترنتی زیبایی Bskin