2777
2789
عنوان

عروسی که جهیزیه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 64 پست
این خانواده ها نکبت پسر دوستن برا دختر بها نمیدن به دوستت بگو هیچی غیر همون میوه شیرینی و شربتو اینا ...

والا منم گفتم همون طلا رو سر عقد بده خانوادت کادو بدن بگن این کل کمک ما تموم دهن اونا رو ببند خودتم سرافکنده نباشی بعدشم ارتباطتو با خانوادت کم کن من دیگه شاهد بودم کاراشون علاوه بر اینکه دوستمه همسایه هم هستیم کامل از کوتاهی هاشون خبر دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ بانو خوشبختی باشه مندیگه انقدر ضعیف شدم سر این ک هر چی خاستم نشده یهو گفتیدوستت با وجود ازدواجش ...

ان شاءالله به حق همین وقت و روز جمعه بهترین ازدواج قسمتت شه این دوستم خیلی بدبختی کشید خودتو با کسی مقایسه نکن عزیزم

مثلا اگه مبلاشون داغونه از بیرون صندلی کرایه کنن اونا حتی فرشم کرایه می دن

از کجا باید کرایه کنه والا بنظرم جز یه مبل و چند تیکه وسایل چوبی جلو چشم باقی چیزاشون اوکیه قدیمی هست ولی سالمه مادرش بی سلیقه اس هرچیزی یه رنگ مشکلش اینه 

عجب مادر نمونه ای 

اره بخدا فکر کن ۱۵ ساله ما همسایشونیم فقط فکر سر و لباس و طلای خودش یکبار ندیدیم یه روسری حتی برا دختراش بخره هرکیم میاد خواستگاری فقط میخواد بده بره فقط چیزی نخوان ازشون دیگه نمیگه دخترام چی سرشون میاد