2777
2789
عنوان

عروسی که جهیزیه نداره

976 بازدید | 64 پست

سلام دوستای گلم یکی از دوستام داره ازدواج میکنه خانوادش وضعیت مالی معمولی دارن هم رسم جهیزیه ندارن هم پدرش میگه ندارم چیزی برات تهیه کنم دوستم یکبار ازدواج کرده جدا شده نامزدش مجرد وضعیت مالی خوبی هم دارن پسر قبول کرده اما دوستم همش ناراحته از ازدواج اولش مهریه و هیچی نگرفت البته بعد طلاقش کار کرد تیکه تیکه حدود ۸۰ میلیون طلا خرید به قول خودش اگر خانواده کمکش میکردن خیلی بیشتر میشد چون این بنده خدا از روزی جدا شد تا حالا یه هزار تومان خانوادش در حقش نبودن دانشگاه رفت و صفر تا صد هزینه هاشو چند سال خودش داده شرایط وام ازدواج گرفتن نداره چون پسر گفته عقد و عروسی باهم بگیرن حالا این بنده خدا گرفتاریش یکی دو تا نیست وضعیت وسایل خونه باباش معمولیه میگه خجالت میکشم جلو خانواده نامزدم عکس خونه زندگی بابای پسر رو دیده ازطرفی میگه اگر بخوام دستی بکشم به سرو وضع خونه و حلقه و ساعت و کت و شلوار سایر خریدایی که رسم برای داماد انجام میشه و پذیرایی مراسم خواستگاری و بله برون باید تمام طلاهام بفروشم چون مادرش در حدی بیخیال که این بدبخت میگه میوه و شربت و شیرینی مراسماتم خودم باید بگیرم الان از این دلخور میگه زورم میاد پس اندازایی که بابدبختی و خون دل چند سال جمع کردم خرج خونه بابام کنم برعکس من دارم واسه اونا جهاز میگیرم بنظرتون چیکار کنه اصلا هزینه نکنه برای خونه باباش چیه من بهش گفتم لازم نیست همه چیو عوض کنی اونایی که فقط داغونه عوض کن که البته همونم باهم حساب کردیم سر از ۳۰ میلیون در میاورد حداقل شما بودید چیکار میکردید اها اینم بگم در حدی هستن خانواده که هدیه سر عقدم خانواده دخترم خودش باید بگیره بده مادرش بهش بده سر ازدواج اولشم همین بودن کاری نکردن من یکی واقعا از مادرش لجم میگیره اینقدر بی فکر و بی مسئولیت در حالی که طلا اینا داره ولی میگه برای دختر چرا خرج کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ميگى يكبار ازدواج كرد ، مگه يه مادرپدر چندبار ميتونن جهاز و طلا برا يه بچه بخرن

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

چ دوست حساسی داری

خدا بهش رو کرده چنین پسری انداخته سر راهش پولداره

بنطرم دوستت با یکی هم سطح خودش ازدواج کنه بهتره، پیر میکنه خودشا اینقدر جوش میزنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

و اون دوست خودتی. وقتی رسم ندارن و پسره قبول کرده دیگه نگران چرا باشه. 

عزیزم شهر ما کلا رسم جهیزیه نیست ولی خانواده من خدایی اینجور نبودن تا حدی تهیه کردن 

چ دوست حساسی داری خدا بهش رو کرده چنین پسری انداخته سر راهش پولداره بنطرم دوستت با یکی هم سطح خودش ...

حق داره شهر ما رسم جهیزیه نداریم ولی اینجورم نیست دیگه هیچی نخرن الان به روز تر شده ولی اینا حتی تو هزینه مراسمات هم میخوان کمک نکنن فکر کن دختره خودش میوه و شیرینی مجلسش بخره خیلی ضایعس 

بره تو دیوار بگرده یه دست مبل دست دوم مرتب قیمت مناسب پیدا کنه تموم دگ چیزی نخره هر چی ام ک خونه باباش خرابه ب درد نخوره بندازه بیرون بقیه چیزارو برای خودش بخره ب پسره بگه سرویس چوب با شما بعدشم وسیله برای خودش بخره چرا برای خونه باباش بخره

آفرین به دوست باجنمت واقعا افرین باوجود همچین خانواده ای وزندگی که داشته ی چیزی پس انداز داره

بهش بگو اونارو خرج اینده خودش کنه که اگه اینکارو نکنه درحق خودش ظلم کرده