2777
2789

من ازتون خواهش میکنم موقع ازدواج  نگید عشق نگید دوست داشتن 

والا بلا هم کفو بودن مهمه 

من برادر و پدر بسیار پولداری دارم وضعیت مالی همسرم خوب نیست بد هم نیست ولی اینقدر اذیت میشه منم هیچ کاری نمیتونم بکنم عذاب وجدان دارم چرا باهاش ازدواج کردم

عزیزم اولش نمیدونستی اینو؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

صددرصد که فقط عشق کافی نیست!

شما چطور میتونید توی زندگی ک خونه پدرتون داشتید بیایید ی زندگی سطح پایین ؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولش نمیدونستی اینو؟

نه اینکه ندونم ولی واقعا نمیدونستم اینقدر به چشم بیاد همسرم خیلی حساسه زودرنجه  اذیت میشه تلاشگر هست ولی خب شرایط سخت شده برادرم هم خب خیلی پولداره جز یک های شهرمونه  واقعا نمیدونستم همسرم اینقدر حساس باشه

بله حرف مشاورم تکرار میکنم که می‌گفت قبل ازدواج دوتا چشم قرض کنید شرایط ببنید بعدش یک چشم ببند و زندگی تو جلو ببر بعد تصمیم گرفتی و ازدواج کردی نقش یک دختر فدا شده بازی نکنی 

منظورم فقط استارتر نیست کلی حرف میزنم واقعا متاهلی سخت تر از اونی که فکر می‌کنی لطفاً فاکتور عقل برای تصمیم گیری فراموش نکنید دوست داشتن اصلا کافی نیست 

صددرصد که فقط عشق کافی نیست!شما چطور میتونید توی زندگی ک خونه پدرتون داشتید بیایید ی زندگی سطح پایین ...

پدرم خونه و جهاز و ماشین بهم داده زندگیم در سطح عالی هستش ولی درآمد همسرم ماشینش  خیلی پایین‌تره 

بله حرف مشاورم تکرار میکنم که می‌گفت قبل ازدواج دوتا چشم قرض کنید شرایط ببنید بعدش یک چشم ببند و زند ...

نه نه من اصلا خودمو فدا شده نمیدونم فقط دلم برای همسرم میسوزه خیلی

منم خانواده شوهرم مستاجر ،خسیس ، سطح مالی بسیار پایین, پول جمع گر هم نیستن ، دیدگاه شون اینه باید پسرشون بهشون پول بده سه سال تو عقد بودم خرجی خورد خوراک شون با شوهرم بود با همچین خانواده سمی داغون شدم

حالا پدر خودم پولدار چندتا خونه داره خیلی کمک بچه هاشه طوریکه هم خونه برام خریده هم خونه داده بهم ک بشینم تو اون خونه  خونم هم دادم اجاره ولی پدر مادرش یک هل پوچ کمک نکردن روز عروسی مثل غریبه ها نشستن و رفتن هدیه هم ندادن 

و من بخاطر این فاصله طبقاتی هم تمسخر شدم از فامیل هم اذیت شدم ولی الان زندگیم تو ثباته جون تو گرگ ها افتادم گرگ شدم

نه نه من اصلا خودمو فدا شده نمیدونم فقط دلم برای همسرم میسوزه خیلی

بد برداشت نکن من کلی گفتم عزیز 

امیدوارم که موفق باشی در همه مراحل زندگی خواستم دختر خانما مجرد درس بگیرند شما که تصمیم تو گرفتی دلم نمیخواد هم جهت بدم به زندگی تون چون می‌دونم بهتر از من آگاهی به شرایط خودتون 

بد برداشت نکنید