2777
2789

بچه بودم 

نذری آش داشتیم 

نوبت به من رسید با اون قد کوچولوم هم بزنم و دعا کنم .همون دعاهای همیشگی 

گفتم الهی همه مریضا شفا پیدا کنن 

یکی از نزدیک ترین اشخاص زندگیم که کادر درمانه 

گفت خدا نکنه !! این جور نون ما آجر می شه😐

من اون موقع حرفش تو ذهنم موند تا الآن که سال ها از این ماجرا می گذره 

از اون دعایی که این بنده خدا کرد 

اول همسرش مریضی سختی گرفت حتی با مرگ فاصله ای نداشت 

بعدش یکی یکی اعضای خانواده چه به نوبت هر کدوم مریض شدن 

به نظرم دعا ها ،نیتامون چه خوب چه بد به همه برمی گرده 

برای شفای همه مریضا حمد  و صلوات بخونید 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

چقدر پست😑

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ادم دل سیاهی بودن ..😅

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
چقدر پست😑

خودش فهمید و براش بهای سختی داد

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر