دیروز یه سفر کاری داشته یک روزه رفته اراک .صبح همو دیدیم و من راهیش کردم رفت .منم پنج شنبه ها تعطبلم ولی بعضی کارامو میارم خونه اونا رو انجام دادم خلاصه کارامو کردم و به خونه رسیدم .ظهر زنگ زدم برنداشت گفتم تو جلسه هست حتما ..رفتم کلاس عصری و با چندتا همکلاسیم دوست شدم رفتیم کافه کنار کلاسمون دوباره زنگ زدم . زود گفت دارم رانندگی میکنم نمیتونم حرف بزنم .حس کردم سرد بود لحنش گفتم خسته هست .اومد وایستاد گله کردن تو توجه تمیکنی من بمیرم خبردار نمیشی .اصلا مهم نیستم واست .یکبارم زنگ نزدی .من برنمیدارم شاید مردم تو جرا اینجوری 😑یعنیچی خوب من زنگ زدم نمیشه ۱۰۰۰ بار بگیرم خوب ..برم منت کشی یا نه حالا ؟چزا لوسن مردا انقدر 😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرت خیلی لوسه... وگرنه این ایرادا من همیشه به شوهرم میگیرم که هیچ وقت خبر از من نمیگیری... البته در سفر نه ولی کلا شوهرم زنگ نمیزنه یا پیام نمیده که خوبی
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹