2777
2789
عنوان

چیذر

927 بازدید | 25 پست

بین شما مهربونا.. کسی اینجا هست که گاهی اوقات بره امامزاده علی اکبر چیذر؟🙆‍♀️

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله خب

واقعااا؟😍 یه زحمتی واست داشتم.. لطفا ایندفعه هروقت رفتی.. اگه تونستی این شهید عزیز رو پیدا کن... معروفن به شهید دستگیر چیذر.. لطفا ازشون بخواه منم سال بعد ابان بیام اونجا🥰💚.. از لطفت ممنونم واقعا 

بله خب

البته هیچ اجباری نیست.. اگه یادتون رفت هم فدای سرتون😍❤️

ولی خب دلم میخواست یکی از شما مهربونا که میره اونجا.. منم یاد کنه

بدترین محله تهران هم از لحاظ شهرسازی هم از لحاظ فرهنگی صفره

چه ربطی داره😐 یکی از بهترین مناطقه اتفاقا.. در ضمن تاپیک منم اصلا به این مسائل مربوط نبود

چشم. هروقت رفتم، حتما

وای فداتون بشم.. فکر نمیکردم کسی باشه😍😍😍😍❤️ به دلم افتاد یکبارم که شده تاپیک بزنم حداقل.. خداروشکر که شما اومدی

واقعا ازتون ممنونم.. زندگیتون غرق نور و ارامش.. اجر و پاداش کارهای خوبتون با شهدا

نگار جونم انشالله که قسمتت میشه بری منم خیلی دلم میخواد ولی میدونم نمیشه اگه رفتی منم اونجا دعا کن آنقدر دلت پاکه و به یاد شهدا هستی میدونم خیلی زود دعوتت میکنن بری سر مزارشون 🤲🥺💚🙏🏼

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
ایشون ظاهرا همینجوری یچیزی گفتن!! ...هیچ شناخت نزدیکی هم از محله چیذر ندارن

بله همینطوره متاسفانه💙