2821
2789
فقط دوست دارم حالم خوب بشه خدایا تو فقط حال منو خوب کن قول میدم دیگه به چیزای بد فکر نمی کنم خدایا د ...

خدایا تو منو خوب کن باور میکنم وجود داری

هرکسی بگه خدایی نیست من میگم تو هستی

میگم حالم خیلی بد بود به او التماس کردم که حالمو خوب کنی و تو کردی

خدایا با من قهر نکن

خدایا ببخش بچه بودم نفهم بودم ببخش که بهت گفتم منو به حال خودم ول کن

خدایا تو منو خوب کن باور میکنم وجود داری هرکسی بگه خدایی نیست من میگم تو هستی میگم حالم خیلی بد بود ...

خدایا تو فقط منو خوب کن یه کاری کن دیگه اضطراب نگیرم قول میدم دیگه به هیچ چیز بدی فکر نمی کنم خدایا تو منو خوب کن باور میکنم وجود داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا تو منو خوب کن از مادربزرگمم معذرت خواهی می کنم خدایا تو منو خوب کن فقط

خدایا من هیچ کسی رو جز تو ندارم تو فقط میتونی حال منو خوب کنی خدایا من تو رو به جون امام حسین قسم میدم خدایا تو رو قسم دادم که حالمو خوب کنی خدایا

خدایا میبینی چقدر تنهام

چقدر بی کسم

خدایا ای دلارام

فقط کمکم کن خدایا منو ببخش خدایا ببین چقدر تنهام خدایا اگه به نماز باشه من نمازم و شروع می کنم خدایا ببین چقدر زندگیم بده ببین چقدر ناچیزم ببین کسی رو ندارم

ببین آره تو ثابت کردی جز خودت هیچ کس نمیتونه حالمو خوب کنه

آره تو ثابت کردی که همه چیز فقط و فقط خودتی

تو ثابت کردی بهم که من هیچی نیستم

تو ثابت کردی ولی دیگه بسه

نجاتم ندی میدونی خودمو میکشم

خدایا من اصلا هیچی به مادرم رحم کن به خاطر اون کمکم کن

امیدوارم حالت خوب بشه ولی منم خیلی با خدا حرف زدم فایده نداره. ذهنم مریضه و هیچ جوره خوب نمیشه به جز ...

نه خدا کمکمون میکنه

خدا دوسمون داره من مطمئنم

من مطمئنم مارو تنها نمیذاره

خدا منو اینقدر تنها کرده که من دوباره به خودش برگردم

خدا یادشه چقدر دوسش داشتم خدا همه ی اون نمازهای عاشقانه رو یادشه

خدا یادشده من از خواب بلند میشدم که نماز شب بخونم

خدا یادشده هوای بنده هاشو داشتم

خدایا یادشه که بنده هاشو الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده

خدایا یادشه که همیشه خواستم بهش نزدیک شم

خدا یادشه که من دلم میخواست استاد دانشگاه بشم که بشم چراغ راه بنده هاش خدا یادشه که همش بهش میگفتم من یه آیه از آیات تو هستم

خدا یادشه که بهش میگفتم دوست دارم کسی بشم که هر کی منو میبینه یاد تو بیوفته خدا یادشه همه ی اینارو

نه خدا کمکمون میکنه خدا دوسمون داره من مطمئنم من مطمئنم مارو تنها نمیذاره خدا منو اینقدر تنها کرده ک ...

چقد حس خوبی گرفتم از حرفات با خدا

تو از من آدم بهتری هستی و نماز میخونی، باهاش از ته دل حرف میزنی ، من اینطور نیستم برا همینه روشو از من برگردونده

واقعا زندگیم تاریک و سیاه شده

ولی تو رو کمکت میشه ایشالا

برا منم دعا کن

شما قرآن بخوان هرشب قبل خواب نماز بخون سر موقع و دمنوش های آرامش بخش مثل گل گاو زبان و پونه بخور فکرتو آزاد کن و خودتو سرگرم کاری کن انشاالله خوب میشی و آرامش به زندگیت برمیگرده فکرهای منفی هم از خودت دور کن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز