2777
2789

کلاس نهمه فردا امتحان شبه نهایی ریاضی داره سه فصل امتحان کلاسیش رو تک شده من توضیح میدم سوالو براش چند بار بعد تمرین میدم حل کنه درست حل نمیکنه به نظرتون چیکار کنم ؟

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس کجاشو نفهمیده احتمالا تو پایه های پایین تر مشکل داره

اره هفتمش که مجازی بود اصلا یاد نگرفت هشتمم خیلی سخت قبول شد پایش ضعیفه 

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃
از پایه ضعیفه 

ضرب و اینا بلده قدر مطلق و اثبات هندسه اصلا بلد نیست

عزیزم چقدر مهربونی🥰کلی حس خوب گرفتم ازت بابت این دلسوزی و لطف و مهربونیت دختر قشنگ💐😘

فدای بشم ممنونم 🌹💛😍

اره هفتمش که مجازی بود اصلا یاد نگرفت هشتمم خیلی سخت قبول شد پایش ضعیفه 

افتادی به کار خیر :)  اگه وقت داری بهش برس با کتابای سالهای قبلش. یا بگو براش معلم بگیرن. فقط بهش سرکوفت نزن. انشالله خودشم دل بده به درس

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
درست حل نمیکنه چون مفهوم رو خوب نمیفهمه بهش بگو درسو واست توضیح بده بعد اینکه تو بهش یاد دادی

چشم ممنونم

افتادی به کار خیر :)  اگه وقت داری بهش برس با کتابای سالهای قبلش. یا بگو براش معلم بگیرن. فقط ب ...

نه اتفاقا من خیلی بهش دلگرمی میدم و بهش میگم میتونی و موفق میشی ،

حقیقتا شرایط گرفتن معلم براش میسر نیست 

نه اتفاقا من خیلی بهش دلگرمی میدم و بهش میگم میتونی و موفق میشی ، حقیقتا شرایط گرفتن معلم براش میسر ...

یکم وقت گیره ولی خب هنوز تا امتحانای اصلیشون وقت هست حتما می تونین برسونیدش. 

باید ببینین کجای سال قبل ایراد داره رفع بشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا