2777
2789
عنوان

کیا پدرشوهرشون زن گرفته

1458 بازدید | 51 پست

توی خودتون یا اطرافیانتان دیدید 

میخوام بدونم چه تغییری ممکنه ایجاد بشه در رفت و آمد و مسایل دیگه  

پدرشوهرم قراره ازدواج کنه اینطور که میگن خانم خوبی هم براش پیدا کردن 

مادرشوهرم که بود  گاهی دور هم جمع می‌شدیم و گاهی هم اختلافاتی بود به تبع رفت و آمد 

بعد اون خیلی رفت و آمد کمتر شد 

اینطور نبود حتماجمع بشیم دور هم به مناسبتها 

جدا جدا میریم سر میزنیم 

حالا نمی‌دونم ممکنه چه جور باشه با حضور یه فرد دیگه 

نظرتون بگید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادر همسرم قبل از ازدواجم فوت شده و پدرشون هم بعد از مدت کوتاهی ازدواج کرده. فقط سالی یکبار همدیگه را می‌بینیم با اینکه یک شهر زندگی می کنیم...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

امیدوارم مادرشوهرم همیشه سلامت باشه ولی مطمئنم اگه خدای نکرده جاش خالی شه عمرا پدرشوهرم زن بگیره 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من بابام ازدواج کرده 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

خب بچه های مادرشوهرت به خاطر مادرشون دور هم جمع میشدن 

الان براشون سخته ببینن جاشو کسی دیگه بگیره هرچند خانم خوبی باشه و هرچند بچه ها هم احترام رو حفظ کنن...

به نظرم چون احساسشون رو درک نمیکنی دخالت نکن عزیزم 

دوستتون دارم 💕