2777
2789
عنوان

از چه مارک لوارم ارایشی راضی بودید؟ تجربه‌هاتون رو بگید⚘

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 68 پست
کالیستا رژاش و خط چشمش ریما دیپ رومنس

چه خوب

ممنون

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
ریمل دوسه در قرمز .بل مشکی تپل بینظیر کرم پودر مپ رژگونه فقط فلوارمال  رژلب فقط سید نی محشرن ...

وای مررررسیییی شات گرفتم 

کانتور و کانسیلر هم معرفی کن ⁦لطفا ❤️⁩

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نیست آدم لوازم آرایش فیک بخره برای همین من لوازم آرایش مارک خارجی هزینش زیادهرو هم اینکه اصلش کمیابه نمیخرم از مارک های ایرانی استفاده میکنم

مای کالیستا سینره در حد متوسط خوبن

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

من خط چشم بل . اوریفلیم . مای عالییییی 

ریمل کالیستا و اسنس و مای 

رژ لب دو سه و کالیستا 

لقیه چیزامم تو همین مارکاس تقریبا

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
خیلی خوبه برخلاف صابون پوستو خشک نمیکنه این مارکش خاصیت خنک کنندگی ام داره🥰 ضد جوش و خیلی چیزای ...

دلم خواست برم سفارشش بدم 🏃

عا مرسی ⁦❤️⁩

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
خوب نیست آدم لوازم آرایش فیک بخره برای همین من لوازم آرایش مارک خارجی هزینش زیادهرو هم اینکه اصلش کم ...

منم همینطورم،ایرانی میخرم فقط،اینلی که خیلی کم گیرمیاد،بیشتر کالیستا

سفیدپررنگ سابقم کاربری از سال ۹۶ ، خطمو عوض کردم رمزمو یادم نیست 😬😬
کانسلر مصرف روزانه کالیستا خوبه و فلورمال  مصرف مهمانی مییبلین و  کانتورای نیکس خوبن گل ...

مرسی عزیزم ⁦♥️⁩🌱

دوووستان یه تجربه بهتون بگم

چندوقت پیش رفته بودم ریمل بگیرم اون مدلی که من میخواستم میگن وارد نمیشه

یه مغازه پیدا کردم داشت و تاریخشم برای ۲سال دیگه بود

تعجب کردم چون وارد نمیشه توقع داشتم مغازه‌هایی که دارن از خرید قبل داشته باشن و تاریخشون کم مونده باشه تموم بشه

ولی اینی که مغازه داشت ۲سال تاریخ انقضا داشت

منم توی مغازه وایسادم کد UID رو توی نرم افزار TTAC زدم بعد نشون داد که این کد برای رژلب بوده و زدن به ریمل!

البته اینم بگم توی مغازه هول بودم احتمال اینکه عددی رو جا به حا وارد کرده باشم هست. یعنی شاید کد درست بوده. و من کد رو جا به جا وارد کرده باشم و اون کد مربوط به رژلب باشه. گفتم بگم این احتنال هم هست⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
رژلب هدی بیوتی عالیه...

اصل میگیرید؟