2777
2789
عنوان

از چه مارک لوارم ارایشی راضی بودید؟ تجربه‌هاتون رو بگید⚘

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 68 پست
منم همینطورم،ایرانی میخرم فقط،اینلی که خیلی کم گیرمیاد،بیشتر کالیستا

اره دقیقا 

خوب میکنی چون فیکا اصلا معلوم نیست چه شرکتی زده

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

بچه ها من یه ضد آفتاب ارزون خریدم ک فقط مثلا میرم حیاط بشورم یا تو خونه بزنم ولی خدایی عالی بود صورتم شد یه دسته دست

هر روز میزدم فقطم عصرا بعد دیدم همه میگن چی زدی صورتت برق میزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۰ساله مای استفاده میکنم خیلی راضیم 

چقدر خوب

منم یکیو میشناسم لوازم ارایش خیلی استفاده نمیکنه ولی اگه چیزی بخره معمولا مای میگیره

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
ریمل دوسه در قرمز .بل مشکی تپل بینظیر کرم پودر مپ رژگونه فقط فلوارمال  رژلب فقط سید نی محشرن ...

ممنون از اینکه انقدر کامل گفتید❤

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
آره،روش مثلا زده هدابیوتی قیمتش ۳۰ تومن😑

دقیقاا😂😂🙂

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

کسی هنوز توی تاپیک هست؟

پالت سایه معرفی کنید که جمع نشه پشت چشم😅

فقط بخاطر مصرف راکوتان پوستم زیاد ی خشک شده و داره چین میوفته پیشونیم...  کرم سافت نیوا برای خ ...

خیلی ممنون از تجربتون❤ همیشه سلامت باشید ان‌شاالله❤