2777
2789
عنوان

اقدام بودم پریود شدمم

321 بازدید | 16 پست

نمیدونم اهل منفی بافی نیستم ولی چرا بعد این همه مدت و بدون هیییییچ گونه مشکلی حامله نشدممم

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

اگر زیر یه سال یا زیر یه سال هست نگران نباش طبیعی هست 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا این سوال منم هست🤷‍♀️

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
چند وقت اقدامی؟ 

ده ماه عزیزم ..

دکتر رفتم همین پریروز سونو شدم دکتر هم گف مگ دارویی مصرف میکنی ک اینقد تخمکات عالیه گفتم ن ..

واقعا نمیدونم چرا .

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
ده ماه عزیزم .. دکتر رفتم همین پریروز سونو شدم دکتر هم گف مگ دارویی مصرف میکنی ک اینقد تخمکات عالیه ...

ببین شانس بارداری از اول تااخر ماه همیشه ۲۵ درصده و یسری وقتا نمیفهمن چرا باردار نمیشی بعد تا یکسال عیب نداره استرسم از همه چیز بدتره یه شب درمیون حتما رابطه باشه به خصوص از ۹ سیکلت  تا ۱۷