2777
2789
عزیزم مشاوره و....رفتید ؟؟ ولی مطمئنم با اینهمه سال زندگی با همسرتون ، دلیل قانع کننده دارید که میخا ...

هر دفعه برام یه بدهی جدید بالا میاره  دو ماهه با بچه هام تنها هستیم رفته تهران خیلیییی خستم کارم شده گریه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر چقدر ناراحت باشی می‌بخشی سعی کن پیش بچه ها بروز ندی . بچه هات تو سن حساسی هستن.  درکت میکنم ولی خوب  کار و بدهی همسرت  بنظرم هم ناخواسته بوده هر چند بعد این مدت ، باید اشتباه‌اش کم میشد. 

عزیزم هر چقدر ناراحت باشی می‌بخشی سعی کن پیش بچه ها بروز ندی . بچه هات تو سن حساسی هستن.  درکت ...

اره شش سال پیش وعضش خوب بود بدهی بالا آورد همه چیزمو از دست دادم فکر کن تو یه روز بهت بگن خونه زندگی تو جمع کن  رفتم چهار ماه پیش مادر شوهرم موندم با بچه ها اونم رفت تهران  .منی که یه شبم نمیتونسم بمونم. غرورم شکست از داداشم پول میخواستم مای بی‌بی میخریدم 

تلگرام ندارم 

باشه هر طور راحتی . فقط هراز گاهی آدم دنبال کسی هس حرف دلشو بزنه تا سبک بشه و بنظرم چه بهتر آدم با یه غریبه ، حرف دلشو بگه.  چون بیشتر آدما ، به دور از شما، ظرفیت نگه داشتن حرف رو ندارن و بعداً به سر آدم میکوبن.