سلام به همگی .من تو زندگیم خیلی عذاب کشیدم هر کی تو زندگیم بود بهم ظلم کرده و عذابم داده جوری که من از همه فامیل و آشناها و خونوادم متنفر شدم ۴۰ سالمه تو این ۲۰ سالی که متاهل بودم همه این آدم هایی که جز آزار و اذیت و سوء استفاده چیزی ازشون ندیدم هم خونوادم هم خونواده شوهرم، همش تو خونم بودن با اینکه انقدر خسیسن که اجازه نمیدادن برم خونشون اگه هم برم جوری رفتار میکردن ک نتونم چند ساعت بمونم. الانم دو سه سالیه که از همشون فراری شدم و دارم خیلی واضح به همه میگم که دیگه نمیخام کسی بیاد طرفم...ولی برعکس هر روز یکی میاد که میخاد بمونه با ما زندگی کنه مایی که هنوز هیچی نداریم یه بخور و نمیریه زندگیمون.. یه روز مادر شوهرم که با هزار بدبختی اونو از سرم وا کردم یه روز پدر شوهرم یه رو مادرم یه روز برادر شوهرم که کبی شکنجم داد یه روز اون برادر شوهرن یه روز خواهرم میخاد طلاق بگیره و بیاد با من زندگی کنه یه روز خوهر شوهرم که طلاق گرفته یه روز اون یکی خواهر شوهرم ...اونوقت همه اینها به نوبه خودشون هر کدوم بصورت وحشتناکی عذابم دادن بخدا اگه درمورد مادرم که این روزها میخاد بیاد باهام زندگی کنه بهتون بگم که چه کارایی که با من کرد باور نمیکنید ..اخه چرا این چیزا داره سرم میاد..اونا ک حتی نمیزاشتن برم خونشون یه روز مهمون بمونم الان انتظار دارن بیان نونی که به زور درمیازیمو بدم اونا بخورن.. چکار کنم دست از سرم بردارن