2777
2789
عنوان

همه میخان بیان خونم زندگی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بچه هام راضی دوست ندارن کس دیگه ای خونمون باشه از درس خوندن میمونن وممکنه بی احترامی بشه بهتون چون آدم تو خونش یه روز بابچش درگیر میشه یه روز باشوهرش دعوا میکنه دوست داره راحت تو خونش لباس راحت بپوشه نمیشه که کسی که عضو خانواده نیست همیشه پیشمون باشه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔

منم این مشکل دارم البته نه به این شدت

یکی میاد خونم شب میخوابه صبح زود  میره ولی رو مخمه

نه چیزی از خونه ما میخوره نه میبره فقط بعضی وقتا نهار سرکارش که نمیخوره میاره بدم میاد میخوام پرت کنم تو کوچه با کلی ادا انگار ۵ پرس اورده قبلش زنگ میرنه شام نخورید  شام میارم یا اومد دید شام پختم گفت چرا پختی من اوردم  اخه ما ۵ نفر یکی غذا چیکارش کنیم بعد هم زیر بار منت باشیم منم میخوام دکش کنم یک شب زنگ زد کجایید بیام بعدشم گفت تا اخر ماه حالا از اخر ماه ۱۰ روز گذشته میترسم بخواد ماندگار بشه نمیتونم تحمل کنم کمک کنید

بخدا خیلی دارم رک میگم کسیو نمیخام حتی بعنوان مهمون ، چون خیلی دیگه به قولی خونم مهمون سرا شده از طرفی هم رفتو اومد دو طرفه نیست ک بگم جبران میشه همش بقیه میخان بیان یعنی چهارصد نفر به یه نفر ولی باز مردم براشون مهم نیست میان تازه بعضیا میخان به زور بمونن با ما زندگی کنن ..من با هم به کلی قطع رابطه کردم نه میرم و نه زنگ میزنم ولی هی دارن میان ده روز میمونن بخدا دروغ نمیگم اونم آدمایی که خیلی اذیتم کردن ..

بعضی از مردم الان خیلی بی حیا و پرو و خودخواه شدن فقط بفکر راحتی و خوشگذرونی خودشونن.. من ازشون هزار کیلومتر دورم و یه شهر خیلی خوب زندگی میکنم برا همین میخان بیان... من بدون خجالت دارم میگم ولی فایده نداره

اگه درو باز نکنی گوشی جواب ندی نمی‌شه؟

من یساله که به این شهر اومدم یکی از جاریهام ک از بس آدمای بدی هستن  اصلا با هاشون ارتباط ندارم، تا فهمید بار کردم.. خونش و شوهرشو  ول کرد با بچه هاش اومد شهرمون ، دنبالم منم درو باز نکردم ولی رفت یجایی تو شهرمون اجاره کرد بعد هر مدت میاد انقد در میزنه میره..یبار که پسرش اومده بود بهش گفتم برو من در رو باز نمیکنم ولی باز هی زنگ میزنن فقط میخان بیان بمونن یچیز عجیبی که باور کردنی نیست... از شانس بدم چندتا فامیل تو این شهر هستند که ادرسمونو میدونن همه میرن اونجا ادرسمونو میگیرن و میان حتی اگه جواب تلفون ندیم

من یساله که به این شهر اومدم یکی از جاریهام ک از بس آدمای بدی هستن  اصلا با هاشون ارتباط ندارم، ...

🙄🙄🙄🙄 چقدر پوست کلفت هستن بخدا. دیگه به چه زبونی باید گفت نیاین 😨😨

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c