2777
2789
عنوان

همه میخان بیان خونم زندگی کنن

973 بازدید | 30 پست

سلام به همگی .من تو زندگیم خیلی عذاب کشیدم هر کی تو زندگیم بود بهم ظلم کرده و عذابم داده جوری که من از همه فامیل و آشناها و خونوادم متنفر شدم ۴۰ سالمه تو این ۲۰ سالی که متاهل بودم همه این آدم هایی که جز آزار و اذیت و سوء استفاده چیزی ازشون ندیدم هم خونوادم هم خونواده شوهرم، همش تو خونم بودن با اینکه انقدر خسیسن که اجازه نمیدادن برم خونشون اگه هم برم جوری رفتار میکردن ک نتونم چند ساعت بمونم. الانم دو سه سالیه که از همشون فراری شدم و دارم خیلی واضح به همه میگم که دیگه نمیخام کسی بیاد طرفم...ولی برعکس هر روز یکی میاد که میخاد بمونه با ما زندگی کنه مایی که هنوز هیچی نداریم یه بخور و نمیریه زندگیمون.. یه روز مادر شوهرم که با هزار بدبختی اونو از سرم وا کردم یه روز پدر شوهرم یه رو مادرم یه روز برادر شوهرم که کبی شکنجم داد یه روز اون برادر شوهرن یه روز خواهرم میخاد طلاق بگیره و  بیاد با من زندگی کنه یه روز خوهر شوهرم که طلاق گرفته یه روز اون یکی خواهر شوهرم ...اونوقت همه اینها به نوبه خودشون هر کدوم بصورت  وحشتناکی عذابم دادن بخدا اگه درمورد مادرم که این روزها میخاد بیاد باهام زندگی کنه بهتون بگم که چه کارایی که با من کرد باور نمیکنید ..اخه چرا این چیزا داره سرم میاد..اونا ک حتی نمیزاشتن برم خونشون یه روز مهمون بمونم الان انتظار دارن بیان نونی که به زور درمیازیمو بدم اونا بخورن.. چکار کنم دست از سرم بردارن

خواهر وسطش یه نفس میکشیدی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم خیلی رک بگو ک نمیخوای با کسی تو ارتباط باشی بگو چقدر بخاطرشون اذیت شدی 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه از دم قطع رابطه کنی بخدا اعصابت راحت تره

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

یک کلام بگو خونه من مهمانسرا نیست،به مادرتم بگو شوهرم خوشش نمیاد

انسان آزاد به دنیا میاد هیچ آیینی نمیتونه آزادی رو در بند کنه🖤دوستان مددکار بهزیستی هستم سوالی بود میتونید تو تاپیک تگم کنید در حد توانم کاری از دستم بربیاد درخدمتتون هستم⚘

شرایطط‌ عین چند سال پیش مادرمه

مشخصه دلسوزی و مهربون

شوهرتو‌ بکش طرف خودت و برو یه شهر دیگه دور از هر دو خانواده و گاهی فقط چند ساعت بیا یه سر بزن و برو یکم اخلاقتو تغییر بده تا کسی به خودش اجازه دخالت نده

خیلی واضح بگو بهشون .‌ اصلا مادر آدم بهترینم باشه.خواهر بهترین باشه. منطقی نیست بیان خونه مردم واسه زندگی

بگو اگر بیای خونم زندگیم میپاشه.شوهرم اجازه نمیده کسی بیاد حریم خصوصیشو بگیره

برو شهر دیگه ...ادرس هم ب کسی نده 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!