2777
2789
من ۵۵ دادم اون برای تاج هست که دونه ای ۱۰ میگیره

واقعا 

من دوتا دارم یکیش رفتم یکی دیگش مونده یعنی بازم ازم پول میگیره؟ ولی من ۶۰تا بخیه نخوردم و واس حرف زدن و غذا هم راحت بودم دومین خیلی خیلی حساسه مونده

راستی تو چطور مسواک میزدی و واسه بهداشت چیکار میکردی؟ دهان شوی استفاده کردی؟ مسواک بچه ؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
باشه 😅😅سرم درد گرفت باور کن 😪

سردرد ک هیچ

تا شنبه نباید خواب به چشمات بیاد🤨

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا هر وقت حالم خوب نبود  خرید درمانی میکردم الان بعد خرید باید برم روان درمانی

دقیقا یادمه از بچگی همین بودم 

وقتی مریض میشدم مامانم منو میبرد برام خرید میکرد 😂😂😂ولی الان همه چی گرونننن

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
من قبلا هر وقت حالم خوب نبود  خرید درمانی میکردم الان بعد خرید باید برم روان درمانی

بیخیال 

همه همینیم 

من چادر کهنه شده پول جمع کرده بودم بخرم 

آخر ماه پولمون تموم شد،و شوهرم و پسرم مریض شدن همش رو برا اونا میوه و گوشت و اینا گرفتم 

الانم هزار تومن دارم تو کارتم😁

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
دقیقا یادمه از بچگی همین بودم  وقتی مریض میشدم مامانم منو میبرد برام خرید میکرد 😂😂😂ولی الان ...

الان تماشا بی پول هم برامون گرون میفته😑😞

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
منم باید یه دندونم و ایمپلنت کنم میترسم...

اصلااااا درد نداره 

دردش فقط آمپوله 

🤣🤣🤣شنبه آفتاب نزده رفتم سراغش 🤣

می ری ها🙄

بعد تاپیک بزنم صدام کن حتما😌

واقعا  من دوتا دارم یکیش رفتم یکی دیگش مونده یعنی بازم ازم پول میگیره؟ ولی من ۶۰تا بخیه نخوردم ...

مسواک عادی میزنم ولی روی بخیه اصلا

روزی سه بار با دهنشویه و امپول میشورم بخیه رو 

اصلا نباید تحریک کنم

از دندون پزشکت بپرس

من میدونم تا بهمن دیگه هزینه ندارم و اون موقع سه تا تاج حدود سی میشه

ایمپلنتش دونه ای ۱۵ هست

بیکاز حق با شماست
مسواک عادی میزنم ولی روی بخیه اصلا روزی سه بار با دهنشویه و امپول میشورم بخیه رو  اصلا نباید ...

منم روی بخیه نمیزدم ولی حس خوبی نداشتم دوست داشتم تمیزززز بشه