2777
2789

من دارم با اپلیکیشن مینت و مشاوره دکتر شهبازی پیش میرم

کلی مکمل و رژیم داده

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه آشنا داشتیم،خانمه با وجود دوتا پسر بزرگ باردار شد  پسراش بهش چشم غره میرفتن و همش هم قهر😑...   بعد به دنیا اومدن آبجی کوچولوشون  یه لحظه هم بچه رو زمین نذاشتن و دوسش داشتن🤭😍

🌹🤲🏻اللّهم صلّ علی فاطمهَ و اَبیها و بَعلها و بَنیها و سِرِّالمستودعَ فیها بعددَ ما اَحاطَ به علمُک 🌹🤲🏻   التماس دعا

فقط میتونم بگم خوش ب حالت چ عصابی داری من دوتا دارم ۵سال و ۱۸ ماه خیلی سخته بخدا..حالا ک راحتی ب خودت برس خوش بگذرون مگ همش باید درگیر بچه اینا باشیم...بازم خودت میدونی ولی واقعا اشتباش 

خانمایی که دوست دارید بچه با فاصله سنی زیاد بدنیا بیارید

لطفا احساسی برخورد نکنید

حتما به همه  ی جوانبش فکر کنید

غیر از پول و اعصاب و آرامش که قطعا نیاز هر بارداریه

به فاصله سنی خودتون و بچه و البته پدر و فرزند هم دفت کنید

الان حوصله و انرژی دارید

۷ سال دیگه باید پا به پاش کلاس اول بخونید

آیا ۱۵ سال دیگه جون دارید دوره ی نوجوونی رو بگذرونید

اگه تو سن کم ازدواج کردید و الان نیمه ی اول سی هستید چرا که نه

اما سن های بالا ظلم در حق اون بچه ست

اگه تواناییش رو دارید می تونید یه بچه به سرپرستی بگیرید هم دنیا قشنگ تر میشه هم خطر بارداری تو سن بالا رو کم کردید

🖤 

بیست سال دیگه اون بچه خیلی تنهاست ی پدر ۷۰ ساله داره مادر ۶۰ ساله و دو تا برادر حدود ۳۵ تا ۴۰. با هیچکدومتون نمیتونه همصحبت باشه چون اصلا حرفاسو متوجه نمیشین. بیا و ب خاطر اون بچه ب دنیا نیارش

بیار اگه همه شرایطت جوره.جاری من تو ۳۸سالگی چهارمیشو آورد

خوش بحال جاریت حمتن خیلی وضع مالیش خوبه، چون الان دیگه هیچ بچه ای نمیتونه خونه بخره که هیچ، خونه هم اجاره کنه. پدرمادر باید بتونن حداقل یه زندگی معمولی براش فراهم کنن. اگر قبلن بود، حتی یه کارگر ساده هم خونه میخرید، اما توی شرایط الان، وقتی اوضاع اینجوریه و بدون فکر به آیندش بچه سه تا و چارتا بیاریم واقعن مدیونیم. پس فردا اون بچه حسرت خونه، ماشین، ازدواج، همه چی رو دلش می مونه. لطفن نگین خدا روزی میده، خدای ما خدای بچه های کار هم هست، خدای جوونهای دستفروش هم هست، خدای کارتن خوابها هم هست. چرا ب اونها روزی نداده پس؟!

بچه های همیشه غمگین حسرت بدل، بدون آینده، حالا یکی یا دوتا باشه باز میشه کاریش کرد.

جالبه ازدحام جمعیت و بچه زیاد همیشه مال مناطق فقیرنشینه. انگار ویلاهای اروپاشون خالی می مونه بچه نیارن!

حالا من فردا میخوام برم واسه سقط . احساس میکنم با این وضعیت کشور و وضعیت خودمون عرضه نگه داری بچه سوم رو نداریم . خیلی دو دلم . میگم نکنه دارم اشتباه میکنم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
خوش بحال جاریت حمتن خیلی وضع مالیش خوبه، چون الان دیگه هیچ بچه ای نمیتونه خونه بخره که هیچ، خونه هم ...

عزیزم من چهارتا نیوردم که مواخذه میکنی منو😄اسی هم شرایطشو گفت دیدم شبیه جاری منه بهش گفتم. هرکی مصلحت زندگی خودشو بهتر میدونه

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

من دخترم ۵ سالشه پسرمم یک سالشه دلم یه دختر دیگه میخواد😁

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عزیزم من چهارتا نیوردم که مواخذه میکنی منو😄اسی هم شرایطشو گفت دیدم شبیه جاری منه بهش گفتم. هرکی مصل ...

میدونم عزیزدلم، منم جاریتونو گفتم خوشگلم. ولی بخدا توی این سرما همش فکر میکنم این جوونها که شغلشون سخته و تو سرمان، کارگرها، دستفروشها... چقدر سختشونه. دیگه سر درد دلم باز شد وگرنه مواخذه نکردم عزیز دلم. ببخش اگر این برداشت رو کردی 

دیگه حالا که شده .. نرو عزیزم...

اصلا هیچ جوره امادگیشو ندارم . حالت تهوع ها امونمو بریده . وقتی میگم خب نگهش میدارم . استرس و اضطراب شدید میگیرم و حالم بده کلا و خیلی هم عصبی شدم این چند روز

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم