2777
2789
وای الانم که هنوز نرفتم سه شبه نصفه شبا بیدار میشم هر بلایی که به ذهنم میاد و میگم نکنه خدا اینو سرم ...

سقط نکن هدیه خدا رو‌پس نفرس

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
کار درست را میکنی یعنی روزی را میبینم که نی نی سایت را باز میکنم میبینم خانما از اینکه یه بچه بیشتر ...

خواهر شوهر من یکی داره میگه پشیمونه ولی الان پسرش ۲۲ سالشه خواهرشوهرم همش در حال خرید برای خودشه پیاده روی میره با دوستاش بیرون میره مسافرت تنها میره والا فقط به حرفه بنظرم، تازه گاهی اوقات میگه خوبه دختر ندارم وگرنه الان نمیزاشت فلان چیزو بخرم و همش برا اون باید خرید میکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من فردا میخوام برم واسه سقط . احساس میکنم با این وضعیت کشور و وضعیت خودمون عرضه نگه داری بچه سو ...

خواهشاً این کارو نکنین اون الان ی موجود زنده ست تیکه تیکه کردنش واقعا عذاب اوره بعدا پشیمون میشین

وای الانم که هنوز نرفتم سه شبه نصفه شبا بیدار میشم هر بلایی که به ذهنم میاد و میگم نکنه خدا اینو سرم ...

ببین اگر تصمیم گرفتی نگهش داری، لطفن این کارهایی که میگم بکن که بعدش راحت باشی، اول اینکه در هیچ شرایطی سعی کن با هیچکس درگیر نشی نه بچه نه همسر، آهنگهای آرامش بخش سنتی گوش بده، مشکلات زندگی رو بزار برای بعد، فقط و فقط در آرامش سپری کن بارداریت رو، که بعدش بچت آروم باشه و اذیتت نکنه. 

فکر کنم ۶ یا هفت هفته

اگر در طول بارداری آروم باشی و اعصابت راحت باشه، اون بچه هم بچه ی بسیار آرومی میشه و اصلن اذیتت نمیکنه، اینجوری راحت تر میتونی زندگیتو مدیریت کنی. دوران بارداری مهمتر از تمام سالهای بعدشه، هرچقدر ریلکس تر باشی بعدش بسیار راحت تری. موفق و سلامت باشی عزیزم

خواهشاً این کارو نکنین اون الان ی موجود زنده ست تیکه تیکه کردنش واقعا عذاب اوره بعدا پشیمون میشین

اگه نگهش داشتم و هر چی که خواست و بگم ندارم و نمیتونم چی ؟  من از آینده ی خودمم وحشت دارم . ولی به شدت تنهام اینجا . دوست داشتم سومی رو بیارم یکم دورم شلوغ تر شه ولی...... دلیل هام واسه نموندن بیشتره

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
ای خدا چیکار کنم پس    

من سقط کردم ۱۱ ساله عذاب وجدان روزگارم رو سیاه کرده

من مثل ......پشیمونم

تو اشتباه منو تکراررررررررر نکن😔

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
اگه نگهش داشتم و هر چی که خواست و بگم ندارم و نمیتونم چی ؟  من از آینده ی خودمم وحشت دارم . ولی ...

خب عزیزم اگه میدونستین شرایط نیست واقعا باید جلوگیریتونو جدی تر میکردین الان کاریه که شده ولی خواهشاً سقطش نکن سعی کن مدیریت کنی برای بچه ها در آینده همه چی فراهم کنین که حسرت به دل نمونن

اگه نگهش داشتم و هر چی که خواست و بگم ندارم و نمیتونم چی ؟  من از آینده ی خودمم وحشت دارم . ولی ...

به خدا توکل کن و ازش کمک بخواه انشالله همه چی جور میشه ولی نگه ش دار گناه داره آرامش خودتونو حفظ کنین