2777
2789
عنوان

کدوم وضعیت بهتره

41 بازدید | 6 پست

فرض کنید متاهلین

شاغل باشید هر روز صب تا عصر سرکار باشید و حقوق‌‌ خودتون داشته باشید کاملا 

خونه دار باشید، شوهرتون کلا تامین کنه

شاغل پاره وقت یا دورکاری باشید از شوهرتونم بعضی وقتا پول بگیرید

اگه گزینه دیگه ای هم به نظرتون خوبه بگید 😂

آقایون دعوت به دوستی ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر بهتر نیست بحث سر طرز فکر نوع نگاه فرد به زندگی

آخه مثلا فرض کنیم خدایی نکرده کسی طلاق بگیره خب صد در صد وضعیت کسی که خودش یه حقوقی داره بهتر نیست؟

با ربطی نداره؟

آقایون دعوت به دوستی ندن
آخه مثلا فرض کنیم خدایی نکرده کسی طلاق بگیره خب صد در صد وضعیت کسی که خودش یه حقوقی داره بهتر نیست؟ب ...

ببین شرایط هر کسی با دیگری فرق داره نوع نگاهش به زندگی فرق داره نمیشه برای همه یک لقمه پیچید 

اما تجربه خودم من زمانی جدا شدم  سرکار میفرتم از قبل پس انداز قابل توجه ای داشتم و بجز اون با پول خودم خونه ماشین داشتم 

موقعی که جدا شدم دگیر وضعیت مالی نبودم دیگر این نبودم خرجم از کجا بیارم دگیر این نبودم اگه نخوام خونه پدر مادر زندگی کنم چکار کنم اما خیلی هارو دیدم چه توی دنیا واقعی چه توی این سایت جدا نمیشن چون کار خونه ندارند 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

ببین شرایط هر کسی با دیگری فرق داره نوع نگاهش به زندگی فرق داره نمیشه برای همه یک لقمه پیچید اما تجر ...

مرسی که تجربتو گفتی عزیزم 

آقایون دعوت به دوستی ندن