2777
2789
حاملگی من اصلا مشخص نمیشه قدم بلنده می‌کشه تو پهلوهام شیرشم نمیدم،😂

چرا نمیخوای شیر بدی؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ۵۰ سالشه اولش رازی نبود اونم رازی کردم به پسرام میگم می‌خندند میگن شوخی میکنی خیلی تنهام شوهرم ...

منم بچه هام بزرگن خیلی خیلی دلم بچه میخاد 

تا چندسال پیش همسرم خیلی اصرار داشت سومی رو بیاریم اما من قبول نمیکردم میخاستم برای خودم باشم 

الان که بزرگ شدن هم بچه هام دوست دارن هم خودم 

اما همسرم قبول نمیکنه میگه دیگه دیره 

هر کاری میکنم راضی نمیشه 

شوهرم ۵۰ سالشه اولش رازی نبود اونم رازی کردم به پسرام میگم می‌خندند میگن شوخی میکنی خیلی تنهام شوهرم ...

من زایمان کردم ی خانومه اونجا بود زایمان کرده بود (دختر ) ۲تا پسر بزرگ داشت یکیش ۲۵سالش بود یکیش ۲۱سالش با مامانشون دعوا میکردن تو ابرو ی ما رو بردی نباید بیاریش خونه بزارش سر راه خودت بیا بیچاره ترسیده بود رفت خونه ۳روز بعد ب خاطر زردی بچه برگشت گفتم پسرا قبولش کردن گفت سر بغل کردنش تو خونه دعواست ،🤣هر دقیقه هم زنگ میزدن حال خواهرشونو میپرسیدن میگفتن زودتر بیارش دلمون تنگ شده ،🤣(من ب خاطر زایمان زود رس ۲۵روز بیمارستان بودم )

جلو پسرام روم نمیشه،😐

😂😂مگه میخوای جلو اونا شیر بدی...میگم تو حامله نشدی داری خجالت میکشی مطمئنی از تصمیمت؟😂

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
من دو تا بزرگ کردم وقتی بچه کوچک میاد تو زندگی زندگی تازه میشه عشق میاره طراوت حتی بوی نی نی هم قشنگ ...

دلمو آب نکن بخدا اشک اومد تو چشمم 

چندبار خاستم زیر آبی برم و شوهرمو گول بزنم اما دلم نیومد 

خیلی دلم بچه میخاد خیلی 😓😥😓

رفتم دارم رعایت میکنم

بله رعایت کنید 

انشالله یه دخمل ناناچ بیاد بغلتون😍😍😘😘

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡