2777
2789
۳۸ سال از نظر مالی بد نیستیم عصابمم خدا رو شکر خوبه

آره بیار چرا که نه وقتی شرایطشو داری

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دختر بشه این یکی

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

۳۸ سال از نظر مالی بد نیستیم عصابمم خدا رو شکر خوبه

همسن منی منم دوتا پسر بزرگ دارم 

ولی اینقدر میترسم از بارداری سوم ک حد نداره 

حتی فکرشم نمیکنم 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
شوهرم ۵۰ سالشه اولش رازی نبود اونم رازی کردم به پسرام میگم می‌خندند میگن شوخی میکنی خیلی تنهام شوهرم ...

مامان جوون کاش میرفتی دکتر تایین جنسیت این یکی دختر میشد

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

شوهرم ۵۰ سالشه اولش رازی نبود اونم رازی کردم به پسرام میگم می‌خندند میگن شوخی میکنی خیلی تنهام شوهرم ...

اختلاف سنیت‌ون با بچه زیاد میشه همین بعدا مشکل میشه

بنظرم نمی ارزه

اعصاب پولادی هم میخواد

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️