2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر این مشکلم و میبینم هیچ کس مثل من نیست افسردگی گرفتم

منم خواهررر

خیلی افسرده شدم خیلی

الانم ک 

پیگیرش شدم دو سال دکتر میرم بدترشدم

اول مثه شما همش لک قهوه ای. بود 

بعدش ک دارو خوردم شد خونریزی

دو ساله دارم میرم دکتر

و .جواب نمیگیرم

آخرین سونو دراب گفت ی پولیپ خیلی کوچیک داری

ک دکترم میگف عمل هیستروسکوپی .کن برش

دار اگه از ای باشد بهتر میشی

میگه باید کورتاژ تشخیصی هم بشی همزمان نمونه بدی پاتولوژی چیز بدی نباشه

فکر میکردم فقط من اینحوری هستم چون تو کل فامیل و دوست و اشنا و باشکاه هیچ کس مثل من نیست

منم بقیه رو میبینم خودمو میبینم

الان دو ساله دکتری نیس نرفته باشممم

الانم قرص جلوگیری خوردم از ۵ پریودی

دقیقا ۱۳ پ افتادم رو خونریزی

ولش کردم

حالا می‌گم خدا کنه پریودی باشه و تموم شه

🙁🙁🙁🙁

فکر میکردم فقط من اینحوری هستم چون تو کل فامیل و دوست و اشنا و باشکاه هیچ کس مثل من نیست

مادر من فیبروم داشت دو سال بی وقفه خونریزی پریودی داشت چون اونو دیدم ترسیده شدممم

من فیبروم داشتم عمل کردم. هیییییچ فرقی نکرد. یه دکتر دیگه رفتم گفت فیبرومت لازم به عمل نبود. چند نفر پرسیدم فیبروم هم دارن عمل هم نکردن لکه بینئ هم ندارن. الان هم چهار بار بعد عمل سونو دادم گفتن رحمت مشکل نداره. دوتا دکتر رفتم دوتا دارو مختلف دادن. دکتر اصلی که ۱۶ ساله دکترم هست دارو سلوکسیب و ویتامین ب۶ داده دوبار. داروخونه گفت اصلا ربطی به خونریزی نداره . دکترم گفته اگر خوب نشد بیا رحم دربیار. اون یکی دکتر دوفامد داده نخوردم. حالا هفته دیگه یه دکتر دیگه میخوام برم

من تیروئیدم هم تخلیه کردم. نمیدونم بخاطر این هست یا نه. دکتر که دیروز رفتم گفت رحم خیلی به عواطف و ا ...

وای،مردشور هر چی لکه بینی و خونریزی رو ببرن

منم خیلی حرص میزنممم و غصه میخورم

رو روابط زناشویی ام تاثیر گداشته

دیگه اصلا مثه قبل نیسیم با هم

ای روزگار

ینی دوس دارم بشینم گریه کنم

من فیبروم داشتم عمل کردم. هیییییچ فرقی نکرد. یه دکتر دیگه رفتم گفت فیبرومت لازم به عمل نبود. چند نفر ...

اره ب منم نمیگه خوب میشی صد در صد

میکه اکه از پولیپ باشه خونریزی قطع میشه

شما کورتاژ تشخیصی نشدین هیچوقت؟؟؟