2777
2789
عنوان

یعنی هیشکی مثل بچه من نبوده بچش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 30 پست
تب مالت چیه دوست خوب ؟ من والا همش میبرم دکتر متخصص فقط تشخیص ویروس و نمیدونم عفونت تو خون میدن و ا ...

تب مالت از باکتری لبنیات هست و تشخیصش خیلی مشکله ، خیلی به بیماریهای دیگه شباهت داره برای همینم تشخیصش کار هر کسی نیست .. چند نفری رو دیم که مبتلا بودن ولی هیچ دکتری نتونسته متوجه تب مالت بشه .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب مالت از باکتری لبنیات هست و تشخیصش خیلی مشکله ، خیلی به بیماریهای دیگه شباهت داره برای همینم تشخی ...

تب مالت به تمام مفاصل و استخوان ها حمله میشه و دردای شدید داره 

اگه عفونت تو خونشه پیگیر باش. شاید چند روز بستری بشه و آنتی بیوتیک وریدی بگیره تموم شه. به دکتر بگو

بردیم دکتر و بیمارستان دو هفته پیش ک تب کرد ازمایشو دیدن گفتن ازمایش خونش عددش اومده پایین لازم ب بستری نیست نمیدونم همیشه اینجوریه

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بردیم دکتر و بیمارستان دو هفته پیش ک تب کرد ازمایشو دیدن گفتن ازمایش خونش عددش اومده پایین لازم ب بس ...

خودت به دکتر پیشنهاد بده. داغون میشه بچه

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
پسر خواهر من اینطوری شد پارسال هر کاری کرد درست نشد چند روزی برد بستری کرد تا خوب شد شکر خدا ۲۰ ماهه ...

عزیزم تب میکرد پسر خواهرتون چند سالش بود؟تبش چند وقت یکبار بود؟و اینکه عفونت تو خونش بود؟

بیشتر توضیح بده دوست خوب راجب تب مارشال اطلاعاتی نداری

عزیزم منم گفتی هی دوره ای تب میکنه شکم رفت به تب مارشال ولی تا گفتی که آز عفونت داده عفونت تو خونه خوب مارشال رد میشه چون اون غیر عفونیه و یه بیماری التهاب که تب دوره ای میده 

حتما ببرش پیش یه متخصص خوب و بهش بگو خودم چنین مسیله ای و مشکوکم بررسی بیشتری بکنه 

عزیزم منم گفتی هی دوره ای تب میکنه شکم رفت به تب مارشال ولی تا گفتی که آز عفونت داده عفونت ...

باشه دوست خوبم اما من یه تاپیک پر بازدید هست خوندم قبلا نوشته بودن ک ازمایش خون دادن اونام عفونت میزده تو خون بچشون و گلبولاشون هم ب مشکل میخوره حس میکنم تب مارشاله دوست خوب ممنون بازم بابت اطلاعاتت