خانما لطفا جواب بدین کسی ای یوای کرده جواب ازمایش مثبت شده باشه من خودم شنبه باید برم ازمایش برام توروخدا دعا کنین مثبت شده باشه .کسی حس ششم داره بگه بهم مثبته هست یامنفی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشالله نتیجه میگیری .منم ۲۹ساله امه منم همسرم مشکل داشت
من یه دکتر طب سنتی رفتم که خیلی بلده همه چی گف عسل کوهی اصل، با دارچین اصل و جیسینگ اصل بگیر مثلا اگه ۵٠٠گرم عسل خریدی نصفشو با این مواد قاطی کن شوهرت صبح وظهر و شب یه قاشق مربا خوری بخوره خیلی خوبه
😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜 خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه 9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
فقط باید خواست خداباشه ولی واقعا من دیگه خسته شدم واقعا احتیاج به معجزه خدا دارم
دقیقا من ادمایی میشناسم که تنبلی شدید، تیرویید، کم خونی داشتن و با یه لوله سه چهارتا بچه اوردن
😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜 خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه 9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
مبارک باشه سلام عزیزم منم تازه ازمایشم مثبت شده با بار دوم ای یو ای گرفت 😍 شما الان ساک بچ ...
سلامت باشین بله من امروز رفتم سنو چهارونیم هفته ام بود ساک هم تشکیل شده بود البته من سنو واژینال معمولی اول دادم نشون نداد دوباره فرستاد سنو داپلر نشون داد حالا گفته دوهفته دیگه بیا برا سنو قلب .برا شماهم مبارک باشه عزیزم
نبابا، ده ساله ازدواج کردم با دوتا سقط یکیش پوچ بود یکیشم نمیدونستم حاملم بخاری بلند کردم سقط شد، ال ...
عززم ازمایش ذخیرهتخمدانلنجام دادید خیی مهمه میگن کیفیت تخمک که گایین باشه باعث سقط و یا پوچ میشه اگهناید ختمابدی قرص میدن بعد اقدامبهبارداری ایشالا که خیره
میشه مراحل ای یو ای بگی منم دوست دارم این ماه برم انحام بد یهلوله دارم
سلام خانومی اول روز سوم پریود میگن برین سنو بعدهمون روز به من فقط قرص لتروزل دادن تا ده شب شبی دوتا بعد دوباره رفتم سنو بعد فولیکول هامو بررسی کردن سایزشو بعد دوباره یه امپول اچ سی جی دادن زدم دوباره چندروز بعد رفتم سنو بعد یه امپول اچ ام جی برا ازادسازی تخمک هادادن بعد ۴۸ساعت بعداز زدن امپول گفت بیا برا ای یوای .ای یوای هم مثل ماینعه کردن هست بعدشم که انجام دادگفت یک ساعت دراز بکش بعدم ترخیص کردن .البته من به همون سمت که تخمک بالغ داشتم دراز کشیدم بعدام نشاسته وغذاهای نشاسته دار خوردم غذاهای نفاخ هم اصلا نخوردم با غذاهای قاعده اوراستراحت نسبی داشتم کارسنگین اصلانکردم ازپله بالاوپایین نرفتم .به لطف خدامثبت شد .البته که من خیلی نذر ونیاز کردم تاخدانخواد واقعا هیچ اتفاق نمیوفته من ۸سال منتظربودم
سلام خانومی اول روز سوم پریود میگن برین سنو بعدهمون روز به من فقط قرص لتروزل دادن تا ده شب شبی دوتا ...
ایشالا هم خودت هم تو دلیت سلامت باشن ببخشید اسپرم مرد چی چه جوری باید داد احتیاج به حضورش یا میشه برد براشون من شافلم پس یه هفته هر روز تقریبا باید بیرون بود واسه امگول سونو مطب