2777
2789
عنوان

کسی بوده ای یوای کرده تازگی و جواب ازمایشش مثبت شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 35 پست
ایشالا هم خودت هم تو دلیت سلامت باشن ببخشید اسپرم مرد چی چه جوری باید داد احتیاج به حضورش یا میشه بر ...

قربونت عزیزم نمونه اسپرم رو همون روز ای یوای میگیرن بعد توازمایشگاه مرکز خودشون شستشو میدن بعدام  ای یوای رو انجام میدن .باید اقاتون باشه خودش نمونه روبده.

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
قربونت عزیزم نمونه اسپرم رو همون روز ای یوای میگیرن بعد توازمایشگاه مرکز خودشون شستشو میدن بعدام &nb ...

ممنون که حواب دادی پس فقط همون روز ای یو ای قبلش احتیاج نیست دیگه ازمایشی یده جون نداده تا حالا از اسپرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که حواب دادی پس فقط همون روز ای یو ای قبلش احتیاج نیست دیگه ازمایشی یده جون نداده تا حالا از ا ...

همون جایی که میخواین برین تحت نظر باشین قبلش یک سری ازمایش براخودتون وهمسرتون مینویسه بعد اگر نظر دکتر ای یوای باشه میرین توسیکل ای یوای وبعدروزش رومشخص میکنه وفقط هم همون روز نمونه میگیرن ازهمسر ومابقی کار رو انجام میدن.خواهش میکنم عزیزم

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
عززم ازمایش ذخیرهتخمدانلنجام دادید خیی مهمه میگن کیفیت تخمک که گایین باشه باعث سقط و یا پوچ میشه اگه ...

اره دادم سه و خورده ایی بود عددش

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
خدارو شکر خوبه 

ممنون عزیزم 

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥