2777
2789
عنوان

عروس بدبخت! رسم های سمی😂🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 25 پست
حامله بودم زیاد حوصله نداشتم خوشگل نبودم اونجوری عکس گذاشتم‌نگت میکنم

بعدش حسرت نخوردی؟! 🥲

اخه من خیلی حسرت کارهایی که نکردم میخورم 

ما از خیلیا عقب موندیم چون؛ اونا منفعتو در نظر گرفتن ما معرفتو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا اینکه همین افریقا بعضی مردمش رسم دارن شب اول عروسی همگی خونه عروس و داماد جمع میشن و تخت و اینا و ...

بحق چیزای نشنیده 🥴🤣😐😐😂

بگو 😂

پاین پستت گفتم

یا این برای عربستانه البته الان خیلی کم شده

وقتی یه مردی از خونه ای میخواد بره سفری جایی

یه پارچه دراز یه طرفشو میبنده به در خونه

یه طرفشو میبنده به درخت رو به روی خونه

یعنی رسما خانمه که تو اون خونه هست بدون پاره شدن پارچه نمیتونه بیاد بیرون یا کسی از بیرون بدون پاره شدن پارچه نمیتونه بره تو خونه

میره سفر میاد

اگه پارچه سالم باشه هیچ اگه نباشه

زنش و متهم به خیانت میکنه 

عجب اسکوله بی مغزن  

این رسمو دوست داشتم خیلی خوبه اینجوری قدر عروسشونو میدونن ولی تو ایران انقدر عروسو خوشگلش میکنن که چهره واقعیش وقتی رو بشه ، بیزار میشن ازش

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

پاین پستت گفتم یا این برای عربستانه البته الان خیلی کم شده وقتی یه مردی از خونه ای میخواد بره س ...

بدبخت 🤣چطوری بره دستشویی🤣😂

این رسمو دوست داشتم خیلی خوبه اینجوری قدر عروسشونو میدونن ولی تو ایران انقدر عروسو خوشگلش میکنن که چ ...

اینم یه چیزه 😂😐

بعدش حسرت نخوردی؟! 🥲 اخه من خیلی حسرت کارهایی که نکردم میخورم 

ن زیاد برام‌مهم نبود الان فقط دلم ی سالگرد ازدواج خوب میخواد با همسن و سالای خودم‌ن فک و فامیل

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
فقط میتونم بگم خااااااااااااااک 😐😐😐

یا اینکه مردم کنیا رسم دارند زمانیکه دختر خانه پدری را ترک می کند با چنگال توسط پدر مورد ضربه قرار بگیرد تا برکتش در زندگی زیاد شود.🤣😂

تو یکی از قبایل کشورهای افریقایی پدر دختر یه کلبه درست میکنه تا دخترش با هر مردی خواست اونجا رابطه د ...

یه کشوری بود رسم داشتن تا 3روز عروس داماد از سرویس بهداشتی استفاده نکنند چون معتقد بودن در آینده بچه هاشون سالم هستن🤣🤣🤣🤣کمتر آب و غذا می خورن تو 3روز😂😐