2777
2789
عنوان

عروس بدبخت! رسم های سمی😂🥴

527 بازدید | 25 پست

تو یکی از تایپ ها دیده بودم یه جایی رسم دارن که آرایشگر عروس رو زشت کنه که وقتی شب صورتشو میشوره داماد بگه چقد خوشگله 😂😐

شما هم ازین رسما دیدین؟! 😂یا شنیدین 🥴

ما از خیلیا عقب موندیم چون؛ اونا منفعتو در نظر گرفتن ما معرفتو.

واااااااااای چ بد عمرا من بزارم

برا عروسیم کلا نذاشتم ارایشم کنن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااااااای چ بد عمرا من بزارم برا عروسیم کلا نذاشتم ارایشم کنن

یعنی آرایشگا نرفتین

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
یعنی آرایشگا نرفتین

چرا ولی سایه و اینا اصلا رژگونمم انقد کمرنگ بود اصلا انگار نزده برام کرم و پنککمم گفتم کم بزن دوس ندارم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

تو یکی از قبایل کشورهای افریقایی پدر دختر یه کلبه درست میکنه تا دخترش با هر مردی خواست اونجا رابطه داشته باشه بعد هر کی به دلش نشست با اون ازدواج میکنه😂

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
چرا ولی سایه و اینا اصلا رژگونمم انقد کمرنگ بود اصلا انگار نزده برام کرم و پنککمم گفتم کم بزن دوس ند ...

چ جالب میشه عکس از آرایشت بفرسی

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
تو یکی از قبایل کشورهای افریقایی پدر دختر یه کلبه درست میکنه تا دخترش با هر مردی خواست اونجا رابطه د ...

😂😂😂

اخ دلم 🤣🤣🤣

ما از خیلیا عقب موندیم چون؛ اونا منفعتو در نظر گرفتن ما معرفتو.
چ جالب میشه عکس از آرایشت بفرسی

حامله بودم زیاد حوصله نداشتم خوشگل نبودم اونجوری

عکس گذاشتم‌نگت میکنم

تو یکی از قبایل کشورهای افریقایی پدر دختر یه کلبه درست میکنه تا دخترش با هر مردی خواست اونجا رابطه د ...

یا اینکه همین افریقا بعضی مردمش رسم دارن شب اول عروسی همگی خونه عروس و داماد جمع میشن و تخت و اینا و میچینن وسط  خونه عروس و داماد و اونجا میخوابونن روشون پتو قدیمی خیلی کلفت میندازن  اینا  

از وسط پتو هم یه بچه و رد میکنن که به حاجت اینکه بچه دار هم بشن