2777
2789
عنوان

مخصوص کنکوری ها

709 بازدید | 32 پست

بچه ها من کنکوری هستم و مشاور نداشتم... 

امروز صبح زیر نویس شبکه خبر نوشته بود که سامانه 1570 مشاور رایگان برای دانش آموزان هست

منم گفتم بزار امتحان کنم یه زنگه دیگه و الان زنگ زدم 

مشاورش خیلی خوب بود حداقل منی که 5 ماهه سردرگم هستم هیچی نخوندم کلی کمک کرد 

گفتم واسه کنکوری هایی که نیاز دارن و نمیتونن هزینه کنن

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم صبح سایت خلوته بهتره یه بار دیگه این تاپیکو شب بزنی

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

سلام 

این سوال رو نپرسیدید که کنکور طبق مصوبه اجرا میشه 

یا دوباره قراره تغییر کنه برای امسال 

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  
خودشون مشاور هستن من باهاشون صحبت کردم نمیدونم معرفی میکنن یا نه از هرجا زنگ بزنی به مرکز استان ات و ...

چ ساعتی تماش گرفتید ؟ من الان زنگ زدم چن دیقه ام ت صف انتظار موندم ولی اپراتوری نبود وصامدکنن

عزیزم صبح سایت خلوته بهتره یه بار دیگه این تاپیکو شب بزنی

مرسی حتما میزنم اگه نزدم نبودم میشه تاپیک بزنید لینک اینجا رو بگین بچه ها ببینن کمکی بشه بهشون

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

چ ساعتی تماش گرفتید ؟ من الان زنگ زدم چن دیقه ام ت صف انتظار موندم ولی اپراتوری نبود وصامدکنن

الان 

طول میکشه واسه من یه 4 دقیقه ای طول کشید صبر کن وصل میشه

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮