2777
2789
چندروز پیش اومدم تاپیک زدم آزو بی بی چکم مثبت شده چون پریودیم همیشه نامرتبه تا 40 روز اکثرا طول میکشه امروزم 40 پریودیمه یکشنبه آز دادم 18 بود سه شنبه 107 پنچ شنبه یعنی امروز صبح 125 هیچی دیگه آزمایشگاه گفت دو برابر نشده یا سقط میشه یا خارج از رحمه خدایا بهت گفتم خودت هرچی صلاح میدونی من که به زور ازت نخواستم پس چرا اینجوری شد .چرا منو نمیکشی راحتم کنی خدایااااااااااااااااااااااااااا
میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از روزی که فهمیدم همش ذکر گفتمو دعا کردم اما خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااا دیگه جونه سقط ندارم بااین میشه سه تا سقط خدایا خستم بسمه دیگه
اشتباه کردن عزیزم اصلا هم اینطور نیس شما بازم صبر کن تا هفته 8
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم شهامتی ده تا تغییر دهیم آنچه را که می توانیم و دانشی که تفاوت این دو را بدانیم
خودم اراکم دکترم تو تهران ابن سینا برای 21 بهمن وقت داده به اوناهم زنگ زدم گفت حتما خارج رحمیه 48 ساعت دیگه دوباره آزمایش بده یعنی درکل آب پاکی رو ریختن تو دستم یعنی با سونو مشخص میشه خارج از رحمیه؟اگه این جوری مشخصبشه همین الان پامیشم میرم