2777
2789
عنوان

تا حالا توسط پسری اذیت و تهدید شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3590 بازدید | 66 پست
گویا از داداشش میترسه

اگر پدرش ادم روشنی یا مادرش بگه 

برامن پیش اومده بود البته نه در حد دوستت به پدرم موضوع رو گفتم فکرشو نمی‌کردم پدرم پشتم دربیاید پدرم یه کارگر ساده که تا کلاس پنجم درس خونده اینقدر منطقی باموضوع برخورد کرد باورمند نمیشد در حالیکه برادرم تحصیلات عالی داشت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین دختر عمت  خیلی خیلی قوی و محکم بگه حتی اگر یه زنگ بزنی یا یدونه پیام بدی خودم میرم به بابام میگم دیگه از سایه خودتم بترس چون بابام مثل من کوتاه نمیاد 

بعد بلاک کنه 

یعنی درجا بلاک کنه نه اینکه وایسه باز پیام بازی ها. 

البته الکی بگه به بابام میگم ولی انقد محکم و قوی بگه پسره باورش بشه

اگر پدرش ادم روشنی یا مادرش بگه  برامن پیش اومده بود البته نه در حد دوستت به پدرم موضوع رو گفت ...

دم پدرت گرم عالیه من ب همسرم گفتم گف بخاد خودم جای داداشش جا میزنم ک بترسه ولی میترسع بدترشه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
ببین دختر عمت  خیلی خیلی قوی و محکم بگه حتی اگر یه زنگ بزنی یا یدونه پیام بدی خودم میرم به بابا ...

ب نظرم کلا بایذ سیم کارتش بندازع دور

اون پسره فهمیده این میترسه هی داره هارتوپورت میکنه..من بودم میگفتم برو بگو..برو دیگه..مرگ یبار شیونم یبار اگرم بگه خودشم زنده نمیمونه!

اما همش زره مفته تا این دخترعمتو خرکنه 

دوخواهر دوقلو دراین اکانت می باشند😃اکانت اصلی برای قل اول😁😂

یه وقت خر نشه باهاش رابطه برقرار کنه!! وضعیتش بدتر از این میشه. زندگیش نابود میشه و تهدیدا بیشتر. 

به مادرش بگه اگه صمیمی هستن  باهم

خونواده هرچقدر هم بد باشه باز پشتشن

اصلا رو نده به پسره

اگه تهدیداشو داره به عنوان مدرک میتونه شکایت کنه

ولی ب نظرم بهترین کار اینه که با خونوادش بگه و باباش در جریان باشه اگه یه درصد پسره خواست غلطی کنه باباش آمادگی داشته باشه و جرش بده پسره رو

اون پسره فهمیده این میترسه هی داره هارتوپورت میکنه..من بودم میگفتم برو بگو..برو دیگه..مرگ یبار شیونم ...

عین ی بچه ده ساله ترسوعه دلم میسوزه براش

دختره باید آهسته آهسته رابطشو با پسره قطع کن، پسره از لحاظ روحی وضعش خوب نیست، دختر عمه تون نباید با ...

رابطه نداشتن اصلا این تن نداده